Cna 5 ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۴ سلام دوستان من تازه با basic4android اشنا شدم حدوده سه هفته میشه تمومه این سه هفته رو دنباله منبع اموزشی میگشتم اما هیچ جا پیدا نکردم یا اگر هم جایی اموزشی بود پولی بود میخواستم ببینم کجا میتونم اموزش صفر تا صد basic4android رو گیر بیارم ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
yasin011 285 ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ خوش آمد میگم شما از آموزش های تصویری شروع کن ابتدا نصب کن بعد شبیه سازتو راه اندازی کن و آموزش های پایه رو تمرین کن ما کنارتیم اگه سوالی داشتی مطرح کن در پناه حق باشی سلام آقا یسوال دارم. 1. اطلاعات درمورد برنامه نویسی 2. روش برنامه نویسی 3. مثال ها و پروژه ها من هنوز روش برنامه نویسی رو نمیدونم. نمیدونم با چی می نویسن . چطور مینویسن. لطفا راهنمایی کنین . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ سلام آقا یسوال دارم. 1. اطلاعات درمورد برنامه نویسی 2. روش برنامه نویسی 3. مثال ها و پروژه ها من هنوز روش برنامه نویسی رو نمیدونم. نمیدونم با چی می نویسن . چطور مینویسن. لطفا راهنمایی کنین . با basic4android . البته با Android Stdio و Eclipse هم می شه اما سخت تره . در انجمن هم برای دانلود موجوده ابزار ها . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
raouf4850 150 ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ شما بستگی داره چی بخوای بنویسی کتاب بخوای بنویسی آموزش صفر تا صد هست که آقای قبادی زحمت کشیدن به طور کامل و مورد قبول مارکت ها. قرار دادن توی فروشگاه قیمتش هم فوق العادس میتونید استفاده کنید. توی آموزش کتاب کم کم میفهمید که چیکار باید بکنید و با کد نویسی آشنا میشید اینم لینک: http://shop.basic4android.org/?p=3731 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۴ خوش آمد میگم شما از آموزش های تصویری شروع کن ابتدا نصب کن بعد شبیه سازتو راه اندازی کن و آموزش های پایه رو تمرین کن ما کنارتیم اگه سوالی داشتی مطرح کن در پناه حق باشی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۴ این هارو به ترتیب ببین دانلود فیلم آموزشی نصب basic4android به زبان پارسی آموزش نصب و راه اندازی ایمولاتور بسیار قوی و ساده ی Genymotion گذری بر محیط جدید B4A و چند تنظیم ساده ( تصویری) کار با دستور For اضافه کردن Lib به b4a ( خیلی مبتدی ) ساخت database با برنامه Navicat for SQLite و استفاده در اندروید آموزش قراردادن عکس برای Button(از طراحی تا تنظیمات) آموزش های پایه برای تازه کاران فیلم آموزشی خروجی گرفتن از برنامه به صورت فایل apk مجموعه ویدوی های آموزش تصویری برای تازه کارها(زبان اصلی) آموزش استفاده از 2 اکتیویتی آموزش ساخت و کار با دیتابیس و ارتباط آن با b4a آموزش نصب navicat به صورت تصویری برای دیتابیس اندروید آموزش ویرایش سورس برنامه اضاف کردن لایبری (کتابخانه) به بیسیک و خارج کردن فایل از zip scroll دادن به Layout بسمه الله تا اینترنت رایگانه شروع کن دانلود کردن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Cna 5 ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۴ خیلی اقایی ممنون اینترنت مگه رایگانه???!!!!!!!!!!!!!!!!!!! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sganji 678 ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۴ خیلی اقایی ممنون اینترنت مگه رایگانه???!!!!!!!!!!!!!!!!!!! دوست عزیز cna به انجمن ما خوش اومدی. برای تشکر از دوستانی که بهتون پاسخ میدن از دکمه پسندیدم استفاده کنید و از دادن پست هایی مثل ممنون و .... که اسپم محسوب میشوند خودداری نمایید. با تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Cna 5
سلام دوستان من تازه با basic4android اشنا شدم حدوده سه هفته میشه
تمومه این سه هفته رو دنباله منبع اموزشی میگشتم اما هیچ جا پیدا نکردم یا
اگر هم جایی اموزشی بود پولی بود میخواستم ببینم کجا میتونم اموزش صفر تا
صد basic4android رو گیر بیارم
ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
7 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.