majid08 266 ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۴ سلام یه لیبل درست کردم و یه فایل تکس دارم که وارد برنامه کردم ولی هر کاری میکنم متن فایل تکس نمیاد تو لیبل؟ همش مینویسه لیبل رو initialized کن؟ هر چی هم initialized میکنم نمیشه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۴ سلام شما باید initialized رو بعد از لود layout انجام بدید . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۴ کدایی که استفاده کردید تو این برنامه بذارید. میدونم مشکل کچاست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
majid08 266 ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۴ من چطوری باید فایل تکس رو بیارم تو لیبل لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۴ من یه چیز میگم شما یه چیز دیگه میگید فرض کنید شما یه لیبل دارید به اسم label1 ، موقعی که کاربر از اکتیویتی خارج میشه میتونید مقدارش رو ذخیره کنید. Sub Activity_Pause (UserClosed As Boolean) File.WriteString(File.DirInternal,"save.txt",label1.text) End Sub و موقعی که دوباره اون اکتیویتی رو اجرا میکنه مقدار ذخیره شده رو بخونه و بده به لیبل: Sub Activity_Resume If File.Exists(File.DirInternal,"save.txt")=True Then label1.text=File.ReadString(File.DirInternal,"save.txt") End If End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
msajad 501 ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۴ من چطوری باید فایل تکس رو بیارم تو لیبل دوست عزیز اقا پژمان که براتون اموزشش رو گذاشته دیگه چی میخوایید؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۴ من چطوری باید فایل تکس رو بیارم تو لیبل الان بار چندمه که دارم تو تاپیک های مختلف این حرکت های شمارو میبینم. نمیدونم یا مارو گیر آوردید یا واقعا نمیدونید. دیگه تکرار نشه دوست گلم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
majid08 266
سلام
یه لیبل درست کردم و یه فایل تکس دارم که وارد برنامه کردم ولی هر کاری میکنم متن فایل تکس نمیاد تو لیبل؟
همش مینویسه لیبل رو initialized کن؟ هر چی هم initialized میکنم نمیشه؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.