mamix 2 ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۴ دوستان ببخشید کتاب هایی که با xml درست میشن رو بازار تایید میکنه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
msajad 501 ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۴ اصل اساس طراحی Layout در اندروید با xml هست بازار فقط به کتاب هایی که با webview ساخته شدن گیر میده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdi tahan 723 ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۴ نه بابا آنچنان هم به وب ویو گیر نمیده خودم ی نرم افزار ساختم یک قسمتشو با وی ویو ساختم بدون هیچ چیزی قبول کرد البته باید بلد باشی چطور درس کنیش لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
msajad 501 ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۴ نه بابا آنچنان هم به وب ویو گیر نمیده خودم ی نرم افزار ساختم یک قسمتشو با وی ویو ساختم بدون هیچ چیزی قبول کرد البته باید بلد باشی چطور درس کنی بهتون گیر نداده چون یه جای برنامه به اینترنت ربط داشته بازار مشکلش وب ویو نیست مشکلش اینه که وب ویو دسترسی به اینترنت رو به برنامه اضافه میکنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mamix 2 ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۴ ببخشید فرق بین xml و webview چیه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
msajad 501 ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۴ ببخشید فرق بین xml و webview چیه؟ داخل xml ما میاییم طراحی بصری و گرافیکی رو انجام میدیم همون Layout که داخل برنامه میسازید با کد نویسی خالص(البته روش کارشون فرق میکنه فقط برای متوجه شدن گفتم) webview میاد یه صفحه html ذخیره شده یا یه صفحه اینترنتی رو باز میکنه(کاربرد های دیگه هم داره) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mamix 2
دوستان ببخشید کتاب هایی که با xml درست میشن رو بازار تایید میکنه؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.