majid08 266 ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۴ سلام چطوری میتونیم بفهمیم کهبرنامه بازار روی گوشی نصبه؟ اگه بود یه پیام بده اگه نبود بگه لطفا نصب کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۴ شما باید به وسیله کتابخانه Phone با تعریف یک متغییر از نوع PackageManager و گرفتن لیست برنامه های نصبی این رو بفهمید به وسیله کتابخانه Activity Manager هم میتونید این کارو انجام بدید به دو شمل میشه یکی ApplicationLabel و Package Name اون برنامه یعنی شما بیا پکیج برنامه و اسمشو به روشی که گفتم بگیر دیگه بقیش مقایسه رشتس لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
majid08 266 ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۴ شما باید به وسیله کتابخانه Phone با تعریف یک متغییر از نوع PackageManager و گرفتن لیست برنامه های نصبی این رو بفهمید به وسیله کتابخانه Activity Manager هم میتونید این کارو انجام بدید به دو شمل میشه یکی ApplicationLabel و Package Name اون برنامه یعنی شما بیا پکیج برنامه و اسمشو به روشی که گفتم بگیر دیگه بقیش مقایسه رشتس عزیزمی داداش اینو میدونم ولی کدش رو نمیدونم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sganji 678 ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۴ من خودم توی برنامه هام از این روش استفاده میکنم(به جای com.farsitel.bazaar باید پکیج نیم برنامه رو بنویسی) Dim pk1 As PackageManager Try pk1.GetApplicationLabel("com.farsitel.bazaar") ToastMessageShow("بازار وجود دارد",False) Catch ToastMessageShow("بازار وجود ندارد",False) End Try لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
majid08 266
سلام
چطوری میتونیم بفهمیم کهبرنامه بازار روی گوشی نصبه؟
اگه بود یه پیام بده اگه نبود بگه لطفا نصب کنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.