sganji 678 ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ با سلام با یه آموزش باحال و کاربردی در خدمتتون هستم چنتا از دوستان این مشکل رو داشتن که اگه با کتابخونه Phone پیامک ارسال کنیم و متن طولانی باشه پیامک ارسال نمیشه. یه فانکشن که نیاز به کتابخونه Reflection داره و از سایت مرجع پیدا کردم رو براتون میزارم: Sub SendLargeSms(Number As String , Message As String) Dim r As Reflector r.Target = r.RunStaticMethod("android.telephony.SmsManager", "getDefault", Null, Null) Dim parts As Object parts = r.RunMethod2("divideMessage", Message, "java.lang.String") r.RunMethod4("sendMultipartTextMessage", _ Array As Object(Number, Null, parts, Null, Null), _ Array As String("java.lang.String", "java.lang.String", _ "java.util.ArrayList", "java.util.ArrayList", "java.util.ArrayList")) End Sub دیگه کاملا واضحه به جای Number شماره و به جای Message متن پیام رو بنویسید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirjun32 105 ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۴ با سلام با یه آموزش باحال و کاربردی در خدمتتون هستم چنتا از دوستان این مشکل رو داشتن که اگه با کتابخونه Phone پیامک ارسال کنیم و متن طولانی باشه پیامک ارسال نمیشه. یه فانکشن که نیاز به کتابخونه Reflection داره و از سایت مرجع پیدا کردم رو براتون میزارم: Sub SendLargeSms(Number As String , Message As String) Dim r As Reflector r.Target = r.RunStaticMethod("android.telephony.SmsManager", "getDefault", Null, Null) Dim parts As Object parts = r.RunMethod2("divideMessage", Message, "java.lang.String") r.RunMethod4("sendMultipartTextMessage", _ Array As Object(Number, Null, parts, Null, Null), _ Array As String("java.lang.String", "java.lang.String", _ "java.util.ArrayList", "java.util.ArrayList", "java.util.ArrayList")) End Sub دیگه کاملا واضحه به جای Number شماره و به جای Message متن پیام رو بنویسید. ببخشید،این کدتون مجوز خاصی رو لازم داره یانه؟چون از وقتی گذاشتمش برنامم این خطارو میده. http://answercenter.ir/topic/3764-%D8%B9%D9%84%D8%AA-%D8%A7%DB%8C%D9%86-%D8%AE%D8%B7%D8%A7/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sganji 678 ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۴ بله حواسم نبود به دسترسی ارسال پیامک نیاز داره. توی Manifest Editor کد زیر رو وارد کنید: AddPermission("android.permission.SEND_SMS") لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirjun32 105 ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۴ بله حواسم نبود به دسترسی ارسال پیامک نیاز داره. توی Manifest Editor کد زیر رو وارد کنید: AddPermission("android.permission.SEND_SMS") من این کدروهم زدم.ولی بازم خطا میگیره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad-alone 564 ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۴ کتابخونه Reflaction رو فعال کردید ؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۴ سلام. حتما شما جایی رو اشتباه کرده بودین. همین آموزشی که سپهر جان دادن سورسش رو آماده کردم و براحتی متن طولانی رو فرستاد. دانلود لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab1392 47 ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۴ باز مثل همیشه عالی بود :tashvigh: :tashvigh: لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
elysium1368 19 ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۴ ممنون از این کمک. حالا با این روش راهی هست که به ما نشون بده که پیامک ارسال شده یا اینکه دلیور شده؟! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad0064 4 ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۴ ممنون از این کمک. حالا با این روش راهی هست که به ما نشون بده که پیامک ارسال شده یا اینکه دلیور شده؟! Sub Globals Dim check As PhoneEvents End Sub Sub check_SmsSentStatus (Success As Boolean, ErrorMessage As String, PhoneNumber As String, Intent As Intent( If Success=False Then Msgbox("پیغام ارسال نشد" & ErrorMessage,"خطا") Else Msgbox("پیغام شما با موفقیت ارسال شد","ارسال ") End If End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.