amin20 11 ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ سلام دوستان من یه چند تا دکمه با ارایه تعریف کردم ولی میخوام فراین کلیک مثلا 3 تاش مثل هم باشه و فراین کلیک یه دونه اخری یه اتفاق دیگه بیفته و نمیدونم چطور انجام بدم لطفا راهنمایی کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ سلام دوستان من یه چند تا دکمه با ارایه تعریف کردم ولی میخوام فراین کلیک مثلا 3 تاش مثل هم باشه و فراین کلیک یه دونه اخری یه اتفاق دیگه بیفته و نمیدونم چطور انجام بدم لطفا راهنمایی کنید میشه دقیقا بگین میخواین چیکار کنین؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amin20 11 ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ من 50 تا باتن با کد به صورت ارایه تعریف کردم dim button1(50) as button حالا نمیدونم چطور فراین کلیک اونا رو کنترل کنم یعنی اگه رو باتن اول کلیک بشه چه اتفاقی بیفته و.. تو بیسیک کد button1_click رو میشه نوشت ولی در اینصورت 50 تا باتن همون کار رو انجام میدن که تعریف میکنی براش من میخوام هر کدوم از باتن ها رو خودم جداگانه براشون یه کار تعریف کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
msajad 501 ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ شما باید برای هر دکمه یه ساب کلیک جدا بسازید و توی هر کدوم عملیات مورد نظر رو انجام بدید Sub btn1_Click 'عملیاتی که میخوایی تو سه تای اولی انجام بشه end sub Sub btn2_Click 'عملیاتی که میخوایی تو سه تای اولی انجام بشه end sub Sub btn3_Click 'عملیاتی که میخوایی تو سه تای اولی انجام بشه end sub Sub btn4_Click ' عملیاتی که میخوایین تو چهارمی انجام بشه end sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amin20 11 ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ نه اینطوری نمیشه چون باتن ها به صورت ارایه تعریف شدن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ نه اینطوری نمیشه چون باتن ها به صورت ارایه تعریف شدن یعنی شما تک تک ۵۰ تا تعریف کردی یا به صورت کد بالا؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ شما میتونستین از لیست ویو استفاده کنین که بهتر هم هست برای این کار! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
msajad 501 ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ منظورتون از ارایه ای چیه یعنی این جوری dim btn1,btn2,btn3,btn4 as button لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amin20 11 ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ من به صورت زیر 50 تا باتن تعریف کردم dim button1(50) as button من هم خواستم 50 تاشو یکی یکی تعریف نکنم اینطوری تعریف کردم اگه دوستان راه بهتری میدونن بگن طوری که بشه اونا رو کنترل هم کرد مثلا بگیم 20 تای اول یه کار رو انجام بدن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ من به صورت زیر 50 تا باتن تعریف کردم dim button1(50) as button من هم خواستم 50 تاشو یکی یکی تعریف نکنم اینطوری تعریف کردم اگه دوستان راه بهتری میدونن بگن طوری که بشه اونا رو کنترل هم کرد مثلا بگیم 20 تای اول یه کار رو انجام بدن ۱-با این کد که نمیشه!۲-باید حداقل اد ویو کنین! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amin20 11 ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ اره اد ویو کردم منظورم تعریف خود باتن ها بود باتن ها رو خوب میاره فقط تو همین کنترل کلیکشون مشکل دارم کلا وقتی چندتا باتن به با کد تعریف میشن چطور میشه فراین کلیکشون رو کنترل کرد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mr-edris 186 ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ والا تا جای که من میدونم باتن اینجوری نمیشه تعریف کرد حالا اگر ببشه یه ارایه دیگه بزار واسه ذخیره اندیس شما باید تو حلقه فور برا هرکدوم به اندیس i درر نظر بگیری و با اندیس ای کار انجام بدی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amin20 11 ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ چطوری میشه مثلا تو حلقه فور تعریف کرد که از باتن 1 تا 10 یه کار خاصی رو انجام بده و اینکه اگه بخوایم 10 تا باتن رو که لایوت ساخته شدند با هم تعریف کرد (نه با کد) کد ساده شو میشه بنویسی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mr-edris 186 ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ والا من کد نویسی دقیقش و نمیدونم این چیزی بود که به ذهنم رسید درست و غلطش نمیدونم چون یه ایده بود لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza71 32 ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ for i=0 to 50 dim btn as button btn.tag=i لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
amin20 11
سلام دوستان
من یه چند تا دکمه با ارایه تعریف کردم ولی میخوام فراین کلیک مثلا 3 تاش مثل هم باشه و فراین کلیک یه دونه اخری یه اتفاق دیگه بیفته و نمیدونم چطور انجام بدم
لطفا راهنمایی کنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
14 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.