Kazem Forghani 2,928 ارسال شده در 15 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، 2015 سلام تو این آموزش با کتابخانه ArialLib یه برنامه می نویسی که ببینه آیا یه برنامه با پکیج نیم فلان وجود داره یا نه... موضوع : بررسی وجود برنامه مدرس : فرقانی مدت : 4 دقیقه صدا ندارد حجم : 2,597 KB رمز فایل : basic4android.org منبع : answercenter.ir لینک دانلود آموزش + سورس + کتابخانه از سرور PicoFile لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
milad0078 0 ارسال شده در 10 دی، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، 2015 سلام من هر وقت میخوام برنامه رو که نوشتم Run کنم این ارور رو میده چیکار کنم؟ an error occurred. Object reference not set to an instance of an object. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
asajadi84 567 ارسال شده در 11 دی، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، 2015 سلام من هر وقت میخوام برنامه رو که نوشتم Run کنم این ارور رو میده چیکار کنم؟ an error occurred. Object reference not set to an instance of an object. شما باید کتابخونه ی AriaLib رو از توی لیست کتابخونه ها فعال کنید. در ضمن این آموزش روی نسخه ی قدیمی این کتابخونه داده شده. نسخه ی جدید یکم متفاوته لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.