Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ سلام تو این آموزش با کتابخانه ArialLib یه برنامه می نویسی که ببینه آیا یه برنامه با پکیج نیم فلان وجود داره یا نه... موضوع : بررسی وجود برنامه مدرس : فرقانی مدت : 4 دقیقه صدا ندارد حجم : 2,597 KB رمز فایل : basic4android.org منبع : answercenter.ir لینک دانلود آموزش + سورس + کتابخانه از سرور PicoFile لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
milad0078 0 ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۴ سلام من هر وقت میخوام برنامه رو که نوشتم Run کنم این ارور رو میده چیکار کنم؟ an error occurred. Object reference not set to an instance of an object. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
asajadi84 567 ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۴ سلام من هر وقت میخوام برنامه رو که نوشتم Run کنم این ارور رو میده چیکار کنم؟ an error occurred. Object reference not set to an instance of an object. شما باید کتابخونه ی AriaLib رو از توی لیست کتابخونه ها فعال کنید. در ضمن این آموزش روی نسخه ی قدیمی این کتابخونه داده شده. نسخه ی جدید یکم متفاوته لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.