User 97 ارسال شده در 15 خرداد، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۴۰۰ سلام رابط کاربری برنامه فلت هست اما باتن ها طرح سه بعدی گرفتن چطور میتونم سایه باتن هارو حذف کنم ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امیرحسین قاسمی 610 ارسال شده در 17 خرداد، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۴۰۰ سلام، ابتدا ساب زیر را بین دو ساب دیگر اضافه کنید: Sub RemoveShadow(btn As Button) Dim check_sdk As Phone If check_sdk.SdkVersion < 21 Then Return Dim jo As JavaObject jo = btn jo.RunMethod("setStateListAnimator", Array(Null)) End Sub سپس بدین شکل استفاده کنید(ترجیحا در Activity_Create): RemoveShadow(Button1) یک ورودی از نوع Button لازم است، به جای Button1 میتوانید دکمه مورد نظر خود را به تابع بدهید. نکته:این قطعه کد فقط در api-level های 21 و بالاتر کار می کند.(اندروید 5 و بالاتر) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
User 97 ارسال شده در 17 خرداد، ۱۴۰۰ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۴۰۰ در در ۱۴۰۰/۳/۱۵ در ۱۰:۱۶، Soheil_Miresmaili گفته است : سلام رابط کاربری برنامه فلت هست اما باتن ها طرح سه بعدی گرفتن چطور میتونم سایه باتن هارو حذف کنم ؟ UP کسی از دوستان اطلاع نداره ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
User 97 ارسال شده در 17 خرداد، ۱۴۰۰ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۴۰۰ تشکر فراوان لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
User 97
سلام
رابط کاربری برنامه فلت هست اما باتن ها طرح سه بعدی گرفتن
چطور میتونم سایه باتن هارو حذف کنم ؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.