nany12 623 ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ سلام من یک پنل دارم که توش یک لیبل هست که لیبل متنشو از دیتابیس آنلاین میگیره حالا وقتی متن رو میگیره به صورت چپ چین تو نرم افزار نشون میده من میخوام یکاری کنم که متن داخل لیبل راست چین بشه ممنون از زحمات شما لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sganji 678 ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ فرقی نداره لیبل متنش رو از کجا بگیره...کد زیر متن رو راست چین میکنه: label1.Gravity = Gravity.RIGHT لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
erayan 23 ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۴ با سلام، فرمت صحیح به این صورت هست: این کد رو در قسمت Activity_Create و بعد از تعریف لیبل قرار بدید حله... lblBody.Gravity=Gravity.RIGHT لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nany12 623 ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ اینو تو اکتویتی کریت میزارم ولی نمیشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sganji 678 ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ چرا نمیشه؟باید بشه! من که همیشه از این کد استفاده می کنم هیچ مشکلی هم ندارم... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nany12 623 ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ اخطار میده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sganji 678 ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ اخطار میده خب اخطار رو بذارید.(متن یا عکس)حتما من باید بگم؟! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nany12 623 ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ حواسم نبود 3 روزه دارم فقط سر همین چیزاش کار میکنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sganji 678 ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ شما مگه label رو از دیزاینر اد نکردید؟ (من برای مثال نوشتم label1 شما عین کد من رو نباید بزارید که) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nany12 623 ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ نه تو کد نویسی درست نوشتم lblBody.Gravity = Gravity.RIGHT اسم لبل من هم هست lblBody مشکل از چیه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sganji 678 ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ شما این کد رو قبل از همه چیز(بعد از تعریفlblBody) توی Activity_Create بنویس: lblBody.Initialize("lblBody") لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nany12 623 ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ باز هم همون خطا رو میده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ باز هم همون خطا رو میده برادر اخطاری که نوشتید مشکل از مقدار دهی اولیه هست 1. شما لیبل رو اگه از Design ادد کردید دستور دوستمون رو باید بعد از Load Layout کردن اجرا کنید 2.اگر دستی تعریف کردید بعد از Initialize در ضمن فراموش نکن اگه از دیزانر استفاده کردی حتما از همونجا ادد کن تا مشکلات و تداخل پیش نیاد در پناه حق لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
nany12 623
سلام
من یک پنل دارم که توش یک لیبل هست که لیبل متنشو از دیتابیس آنلاین میگیره
حالا وقتی متن رو میگیره به صورت چپ چین تو نرم افزار نشون میده
من میخوام یکاری کنم که متن داخل لیبل راست چین بشه
ممنون از زحمات شما
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
12 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.