nany12 623 ارسال شده در 15 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، 2015 سلام من یک پنل دارم که توش یک لیبل هست که لیبل متنشو از دیتابیس آنلاین میگیره حالا وقتی متن رو میگیره به صورت چپ چین تو نرم افزار نشون میده من میخوام یکاری کنم که متن داخل لیبل راست چین بشه ممنون از زحمات شما لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sganji 678 ارسال شده در 15 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، 2015 فرقی نداره لیبل متنش رو از کجا بگیره...کد زیر متن رو راست چین میکنه: label1.Gravity = Gravity.RIGHT لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
erayan 23 ارسال شده در 31 دی، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 دی، 2015 با سلام، فرمت صحیح به این صورت هست: این کد رو در قسمت Activity_Create و بعد از تعریف لیبل قرار بدید حله... lblBody.Gravity=Gravity.RIGHT لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nany12 623 ارسال شده در 15 شهریور، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، 2015 اینو تو اکتویتی کریت میزارم ولی نمیشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sganji 678 ارسال شده در 15 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، 2015 چرا نمیشه؟باید بشه! من که همیشه از این کد استفاده می کنم هیچ مشکلی هم ندارم... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nany12 623 ارسال شده در 15 شهریور، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، 2015 اخطار میده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sganji 678 ارسال شده در 15 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، 2015 اخطار میده خب اخطار رو بذارید.(متن یا عکس)حتما من باید بگم؟! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nany12 623 ارسال شده در 15 شهریور، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، 2015 حواسم نبود 3 روزه دارم فقط سر همین چیزاش کار میکنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sganji 678 ارسال شده در 15 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، 2015 شما مگه label رو از دیزاینر اد نکردید؟ (من برای مثال نوشتم label1 شما عین کد من رو نباید بزارید که) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nany12 623 ارسال شده در 15 شهریور، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، 2015 نه تو کد نویسی درست نوشتم lblBody.Gravity = Gravity.RIGHT اسم لبل من هم هست lblBody مشکل از چیه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sganji 678 ارسال شده در 15 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، 2015 شما این کد رو قبل از همه چیز(بعد از تعریفlblBody) توی Activity_Create بنویس: lblBody.Initialize("lblBody") لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nany12 623 ارسال شده در 15 شهریور، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، 2015 باز هم همون خطا رو میده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 15 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، 2015 باز هم همون خطا رو میده برادر اخطاری که نوشتید مشکل از مقدار دهی اولیه هست 1. شما لیبل رو اگه از Design ادد کردید دستور دوستمون رو باید بعد از Load Layout کردن اجرا کنید 2.اگر دستی تعریف کردید بعد از Initialize در ضمن فراموش نکن اگه از دیزانر استفاده کردی حتما از همونجا ادد کن تا مشکلات و تداخل پیش نیاد در پناه حق لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
nany12 623
سلام
من یک پنل دارم که توش یک لیبل هست که لیبل متنشو از دیتابیس آنلاین میگیره
حالا وقتی متن رو میگیره به صورت چپ چین تو نرم افزار نشون میده
من میخوام یکاری کنم که متن داخل لیبل راست چین بشه
ممنون از زحمات شما
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
12 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.