raouf4850 150 ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ سلام من مسخوام توی لیست ویو دکمه ها نوشتشون وسط باشه ListView1.TwoLinesLayout.Label.Gravity=Gravity.CENTER اینو زدم اومد وسط ولی الان مشکل من بالا و پایین بود متن هست یعنی متن چسبده به لبه بالای اون گزینه ولی من میخوام وسط باشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
aloneboy7617 155 ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ منم همین مشکل رو دارم هرکدوم از دوستان میتونن لطفا راهنمایی کنن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sganji 678 ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ list1.SingleLineLayout.Label.Height = list1.SingleLineLayout.ItemHeight لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
raouf4850 150 ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ درست نشد اگه به عکس توجه کنید میبینید بازم بالا هست من میخوام بیاد جایی که مستطیل کشیدم وســــــــــــــــــط لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sganji 678 ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ این رو همین الان نوشتم کاملا وسط چینه(شما که یه متن داری چرا از TwoLine استفاده کردی؟) سورس هم پیوست شد. test.zip لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
raouf4850 150
سلام
من مسخوام توی لیست ویو
دکمه ها نوشتشون وسط باشه
اینو زدم اومد وسط ولی الان مشکل من بالا و پایین بود متن هست
یعنی متن چسبده به لبه بالای اون گزینه ولی من میخوام وسط باشه
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.