afraz11 246 ارسال شده در 15 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، 2015 با سلام دوستان لطفا یکی بگه چه طوری یه همچین صفحه رو برای کتاب خود درست کنیم 1-اول یه متن 2-بعد یه عکس 3-بعد یه متن دیگه 4-بعد یه عکس دیگه و... لطفا راهنمایی کنید و آیا با دیتابیس هم میشه یه همیچین چیزی درست کرد مثلا برای 100مطلب و برای هر مطلب نیز یه همچین چیزی بسازیم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
afraz11 246 ارسال شده در 15 شهریور، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، 2015 بله ۱۰۰٪ میشه با دیتابیس همچین کاری کرد.تو انجمن یه سرچ کنید کتابخونه فراخوانی٬ به راحتی میتونید این کار رو بمنید.اموزشش هم هست. کتابخونه فراخوانی یا farakhani2 سلام دوست عزیز فکر کنم درست متوجه نشدید بنده گفتم یه عکس یه متن بعد یه عکس و بعد یه متن ولی با اون کتابخونه که شما فرمودید فقط میشه یه عکس قرار داد تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 15 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، 2015 خوب شما بیا دستی مقدار دهی کن اینطوری هر حالتی دوست داری پنل یا اکتیویتی خودت رو بچین منظور از مقدار دهی دستی ایجاد ویو از طریق کد هست کافیه دستور بدی ستون های دیتابیس رو تک تک بخونه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
afraz11 246 ارسال شده در 15 شهریور، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، 2015 خوب شما بیا دستی مقدار دهی کن اینطوری هر حالتی دوست داری پنل یا اکتیویتی خودت رو بچین منظور از مقدار دهی دستی ایجاد ویو از طریق کد هست >کافیه دستور بدی ستون های دیتابیس رو تک تک بخونه چطوری میشه یه سورسی یه چیزی برام بزاری ممنون میشم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 15 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، 2015 از دیتابیست یه عکس بگسر بذار لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
afraz11 246 ارسال شده در 16 شهریور، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، 2015 کسی نتیست که بتونه به من کمک کنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 16 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، 2015 برادر من شما میخوای ازلاعات رو فراخوانی کنی در مرحله اول این پست رو ملاحظه کن قدم اول رو بردار ما کمکت میکنیم شما تا یجایی برو بردار ما رات میندازیم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
afraz11 246 ارسال شده در 16 شهریور، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، 2015 از دیتابیست یه عکس بگسر بذار عزیزم من اصلا دیتابیسی براش نساختم خوب اگه میتونستم یه همچین چیزی با دیتابیس درست کنم دیگه از شما کمک نمیخواستم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی کفشگر 548 ارسال شده در 15 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، 2015 بله ۱۰۰٪ میشه با دیتابیس همچین کاری کرد.تو انجمن یه سرچ کنید کتابخونه فراخوانی٬ به راحتی میتونید این کار رو بمنید.اموزشش هم هست. کتابخونه فراخوانی یا farakhani2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
raouf4850 150 ارسال شده در 15 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، 2015 علاوه بر کتابخانه میتونید به خود دیتا بیس ای دی بدید تا این کارو کنه مثلا به عکس ها ایدی 0 بدید و به مطالب ایدی 1 همینجوری میتونی اونو توی اسکرول نشون بدی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
afraz11 246
با سلام دوستان لطفا یکی بگه چه طوری یه همچین صفحه رو برای کتاب خود درست کنیم
1-اول یه متن
2-بعد یه عکس
3-بعد یه متن دیگه
4-بعد یه عکس دیگه
و...
لطفا راهنمایی کنید
و آیا با دیتابیس هم میشه یه همیچین چیزی درست کرد مثلا برای 100مطلب و برای هر مطلب نیز یه همچین چیزی بسازیم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
9 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.