Nemesis 1,846 ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ خوب دوستان سلام این پست فان رو ایجاد کردم که یکم به هم نزدیکتر بشیم سوال : موزیک مورد علاقه شما در زمان کار چیه؟ من خودم michael jackson و nickelback شما ها چی؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ سلام من موزیک در حین کار گوش نمی دم چون تمرکزم به هم میریزه ! این تاپیک برای این انجمن مناسب نیست بنظر من ! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ دوست گلم منظور شما اینه که برداشت بنده از بحث آزاد اشتباه هست یا دلیل دیگه ای هست برای نظر شما لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mr-edris 186 ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ من بیشتر با اهنگ صادق یا امیر قیامت کار میکنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نیما قبادی 246 ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ من خودم آهنگم واسه خودم راستی آقای فرقانی موضوع جلبی هست بزارید ببینیم کی چی گوش میده ماهم گوش بدیم داشتم میگفتم من خودم آهنگم دیگه خودم واسه خودم میخونم :S باصدای بلند لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mr-edris 186 ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ من خودم آهنگم واسه خودم راستی آقای فرقانی موضوع جلبی هست بزارید ببینیم کی چی گوش میده ماهم گوش بدیم داشتم میگفتم من خودم آهنگم دیگه خودم واسه خودم میخونم :S باصدای بلند بس که تو جیگری لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ فقط حاج خانوما : adel , rihanna , shakira و حاج آقا : pitbul لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ من کلا مجیدخراطها گوش میدم اما موقع کار اگه گوش بدم تمرکزم بهم میخوره فکرم میره اونجا و اونجا. اما یه موسیقی ملایم میتونه مناسب باشه واسه کار. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهمان ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ رپ بسیار مختصر مفید .... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mohsen27 199 ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ والا من همه چی گوش میدم ولی بیشتر قدیمی. اهنگای جدید چرت شدن ممنون از تاپیک لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
abbas2142 557 ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ من هرچی دم دست باشه گوش می دم رپ ، پاپ ، سنتی ، محلی ، کودکانه و... فقط باید پوشه اش دم دستم باشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Alireza.Ghafari 2,104 ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ من شخصا بیشتر آهنگ های آروم رو گوش میدم حالا چ بی کلام و یا با کلام ! بر عکس دوستان ک تمرکزشون بهم میخوره من انرژیم برای کار بالا میره و بیشتر تمرکز میکنم ..... ولی هر آهنگ جدیدی ک بیاد و قشنگ باشه گوش میدم در ضمن از داداش گلم Nemesis تشکر میکنم ک این تاپیک جذاب رو زدن 3> لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمد احمدی 70 ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ مرتضی ، محسن ، ساسی (پاپ)و دیگر هیچ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
fileman 328 ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ محسن یگانه ، مهدی یراحی ، مهدی احمدوند لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sganji 678 ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ من انریکه و البته گروه لینکین پارک!!! کلا آهنگ شاد گوش میدم موقع کار... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alirezaffff 112 ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ من خودم آهنگم واسه خودم راستی آقای فرقانی موضوع جلبی هست بزارید ببینیم کی چی گوش میده ماهم گوش بدیم داشتم میگفتم من خودم آهنگم دیگه خودم واسه خودم میخونم :S باصدای بلند نیما جان وقتی اموزش هات رو میبینم همش اهنگ گوش میکنی ی اهنگ. گوش دادی. تو یکی از فیلمات خیلی دنبالش رفتم. ولی. ...نتوستم پیدا کنم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alirezaffff 112 ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ من خودم فقط متین2حنجره :eynak: لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.