sourse 82 ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۳ سلام پروژم تموم شده میخوام فایل نصبی براش بسازم چیکار کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۳ سلام و درود شما یک بار برنامه رو اجرا کن در حالت Release مثل شکل زیر فایل نصبی به مسیر ذخیره پروژه تو پوشه ی Objects میره موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 sourse 82 ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۳ این کارو کردم ولی وقتی نصب نرم افزار تموم میشه هنگام اجرا توی گوشی این خطا رو میده an error has accurred in sub: java.lang.runtimException: object should first by initialized (list view). did you forget to call activity.loadlayout? continue? وقتی رو میزنم نرم افزار باز نمیشه هیچی نمیاره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۳ شما وقتی تو خوده بیسیک برنامتون رو باز میکنید به درستی باز میشه؟ و عمل میکنه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 sourse 82 ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۳ ن وقتی به حالت دیباگ اجرا میکنم هیچ مشکلی نداره ولی در حالت نصب یا ریلیس این مشکل رو میده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۳ خب سورس شما مشکل داره یه new peoject بگیر ببین این مشکل رو داره هیچ ابزاری اضاف نکن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۳ شما بدون شک کد نویسیتون اشتباه هست. LoadLayout هم به درستی انجام ندادید احتمالا... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
sourse 82
سلام پروژم تموم شده میخوام فایل نصبی براش بسازم چیکار کنم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده