nany12 623 ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ سلام من یک پنل دارم که توش یکی لیبل هست و لیبل متنشو از دیتابیس میگیره میخوام یکاری کنم که اندازه لیبل و پنل با اندازه متن یکی باشه و بزرگ و کوچیک نباشه میشه کدش رو بدین؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ سلام . این هم کد توی یکی از پروژه ام استفاده کرده بودم . درست کار کرد : حالا درست نمی دونم. اساتید درستش کنن . Sub art(txt As String,leb As Label,font As Typeface,size As Int) As Float Dim before,after As Float Dim Obj1 As Reflector leb.text=txt leb.TextSize=size leb.Gravity=Gravity.CENTER leb.Left=leb.Left leb.Typeface=font ht = StrUtil.MeasureMultilineTextHeight(leb , txt) Obj1.Target = leb before = Obj1.RunMethod("getLineHeight") Obj1.Target = leb Obj1.RunMethod3("setLineSpacing", .10, "java.lang.float", 1.5, "java.lang.float") Obj1.Target = leb after = Obj1.RunMethod("getLineHeight") ht = ((after * ht)/before) leb.Height = ht Return ht End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nany12 623 ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ برای من اینطوری میشه leb.text=txt leb.TextSize=size چرا؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ برای من اینطوری میشه leb.text=txt leb.TextSize=size چرا؟ اون txt یک متغیر هست . txt رو از دیتابیس گرفته بودم . یعنی متن دیتابیس رو در خودش نگه می داشت . size هم یک متغیر هست . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
nany12 623
سلام
من یک پنل دارم که توش یکی لیبل هست و لیبل متنشو از دیتابیس میگیره
میخوام یکاری کنم که اندازه لیبل و پنل با اندازه متن یکی باشه و بزرگ و کوچیک نباشه
میشه کدش رو بدین؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.