amin20 11 ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ سلام دوستان چطور میشه 100 تا دکمه رو باهم تعریف کرد به صورت کد و چطور میشه فرایند کلیک این دکمه ها رو جداگانه کنترل کرد؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی کفشگر 548 ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ اگه میخواید دکمه هایی به صورت لیست دربیارید با استفاده از لیست ویو این کار به راحتی امکان پذیره. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ سلام شما می تونید این طوری عمل کنید : Dim bt1,bt2,bt3,bt4,bt5 As Button و همین طوری ادامه بدید . فکر کنم از حلقه ی for هم می شه . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amin20 11 ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ خوب من نمیخوام این 100 تا رو اینطوری پشت سر هم بنویسم میخوام با یه دستور یا ارایه اگه بشه اینکار رو انجام بدم کسی بلده با ارایه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amin20 11 ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ دوستان برای مثلا رد کردن مراحل در بازی ها و رفع قفل و جایگزین شدن قفل بازی با یه عکس چطور میشه عمل کرد؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ خوب من نمیخوام این 100 تا رو اینطوری پشت سر هم بنویسم میخوام با یه دستور یا ارایه اگه بشه اینکار رو انجام بدم کسی بلده با ارایه؟ ممکنه با حلقه ی For بشه ولی من امتحان نکردم . For i=0 to 99 Dim btn & i As Button Next لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amin20 11 ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ من چندتا دکمه رو تو لایوت رسم کردم ولی تو sub global تعریف نکردم و برنامه کار خودشو انجام میده مثلا وقتی کلیک میشه روش یه کار انجام میده ایا نیاز به تعریف دکمه ها نیست؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ از این استفاده کنید! For i = 0 to 99 dim btn & i as button activity.addview(به سلیغه خودتون) Next لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amin20 11 ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ دوستان ایا میشه فرایند کلیک چندتا باتن رو به متغیر i وابسته کرد که هر کدوم کلیک شد یه کار مشخص انجام بده به جای اینکه هر کدوم از باتن ها رو یکی یکی بنویسیم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمد احمدی 70 ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ ای بابا Dim btn(100) as Button لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amin20 11 ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ من اینطوری تعریف کردم ولی تو فرایند کلیکش مشکل دارم وقتی تعریف میشه برای 100 تاش یه کار انجام میده من میخوام بدونم چطوری میشه فرایند کلیک هر کدوم رو جدا کرد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
amin20 11
سلام دوستان
چطور میشه 100 تا دکمه رو باهم تعریف کرد به صورت کد و چطور میشه فرایند کلیک این دکمه ها رو جداگانه کنترل کرد؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
10 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.