kavehshahedi 16 ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ درود دوستان چجوری میشه بین خطوط یه Text فاصله انداخت؟ چون همونطور که میدونید بطور پیشفرض خطوط خیلی بهم نزدیک هستند و موقع خواندن یکم سخت میشه. با تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
kavehshahedi 16 ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۴ درود امین جان ببخشید فک کنم یکم گیجم شما به بزرگی خودت منو ببخش D: ببین من این طوری نوشتم ولی کار نکرد مشکلش چیه؟ ScrollView1.Panel.Height=Label1.Height+iv.Height+Obj1 مرسی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ اگه سرچ میکردین داخل انجمن قبلا هم گفته بودم. کد : Dim Obj1 As Reflector Obj1.Target = label1 Obj1.RunMethod3("setLineSpacing", 1, "java.lang.float", 1.3, "java.lang.float") به جای لیبل اسم ویو رو بزارین و با عدد ها فاصله رو کم و زیاد کنین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
علی علایی 161 ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۴ سلام منم همین مشکل دارم کد فاصله خطوط رو اضاف میکنم متنم ناقص نشون میده ( کدفاصله خطوط رو برمیدارم متن کامل نشون میده ولی فاصله خطوطش کمه ) اینم کدم برای فاصله خطوط Dim Obj1 As Reflector Obj1.Target = label1 Obj1.RunMethod3("setLineSpacing", 1, "java.lang.float", 1.7, "java.lang.float") اینم برای تنظیم ارتفاع Dim ss As StringUtils label1.Height=ss.MeasureMultilineTextHeight(label1,label1.Text) ScrollView1.Panel.Height=ss.MeasureMultilineTextHeight(label1,label1.Text)+35%Y ممنون میشم که راهنمایی بفرماید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
kavehshahedi 16 ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ خیلی ممنون از پاسختون ولی وقتی کد رو وارد می کنم ارور میده... آیا به کتابخانه خاصی نیاز داره؟ اگه داره که ممنون میشم آپلودش کنید با تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ خیلی ممنون از پاسختون ولی وقتی کد رو وارد می کنم ارور میده... آیا به کتابخانه خاصی نیاز داره؟ اگه داره که ممنون میشم آپلودش کنید با تشکر بله کتابخونه Reflection لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
kavehshahedi 16 ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ دوست عزیز خیلی ببخشید که دوباره میپرسم ولی بازم یه مشکل دیگه بوجود اومده... الان اون فایل متنی که گفتم از روش بخونم توی Label پایینتر زده و هرکاری می کنم ارتفاع لیبل Auto Size نمیشه. میشه یه کمکی بکنید این درست شه؟ با تشکر فراوان لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ کتابخونه stringutils رو تیک بزنین و از این کد برای ست کردن اندازه ارتفاع لیبل و متن استفاده کنین : Dim m As StringUtils label1.Height=m.MeasureMultilineTextHeight(label1,label1.Text) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
kavehshahedi 16 ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ بله دقیقا عین همین رو هم نوشته بودم ولی نمی دونم چرا بازم اندازه نمیشه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ این کد باید بعد از کد فاصله بین خطوط قرار داده شه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
kavehshahedi 16 ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ دوست عزیز نمی دونم چرا ولی بازم درست نشدش لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
علی علایی 161 ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۴ دوستان کسی بلد هست اینو لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mansour-ghanaei 24 ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۴ سلام دوست عزیز منم مشکل شمارو دارم میشه اون تیکه کدی که باهاش مشکلت حل شد رو قرار بدی. ممنون میشم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
kavehshahedi 16
درود
دوستان چجوری میشه بین خطوط یه Text فاصله انداخت؟ چون همونطور که میدونید بطور پیشفرض خطوط خیلی بهم نزدیک هستند و موقع خواندن یکم سخت میشه.
با تشکر
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
32 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.