coco 1,746 ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ با سلام. من توی پروژم اومدم یه عکس گذاشتم و یه باتن گذاشتم که وقتی روش کلیک شد به وسیله کتابخانه AriaLib اون تصویر رو به اشتراک بزاره. ۱- اومدم یه استرینگ مساوی با اسم فایل تعریف کردم ۲- اومدم با توجه به فانکشن Sharepic اون تصویر رو شیر کردم. حالا مشکل اینجاس که میره تو برنامه ها برای فرستادن ولی چیزی نمیفرسته! لطفا راهنمایی کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ کد کامل رو میشه بدین ببینم ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ کد کامل رو میشه بدین ببینم ؟ در پیام خصوصی براتون ارسال کنم؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ در پیام خصوصی براتون ارسال کنم؟؟ هرجا که راحتین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
coco 1,746
با سلام.
من توی پروژم اومدم یه عکس گذاشتم و یه باتن گذاشتم که وقتی روش کلیک شد به وسیله کتابخانه AriaLib اون تصویر رو به اشتراک بزاره.
۱- اومدم یه استرینگ مساوی با اسم فایل تعریف کردم
۲- اومدم با توجه به فانکشن Sharepic اون تصویر رو شیر کردم.
حالا مشکل اینجاس که میره تو برنامه ها برای فرستادن ولی چیزی نمیفرسته!
لطفا راهنمایی کنید.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.