Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ سلام. من یک لیبل دارم در یک لایوت و یک اسکرول ویو در یک لایوت دیگه. می خوام کاری کنم که متن اسکرول بشه و خودش ارتفاع اسکرول ویو رو با متن تنظیم کنه . جستجو کردم در انجمن اما پیدا نشد . قابل ذکره که من از دیتابیس متن رو فراخوانی کردم . دقیقا عین یک کتاب هست. با کتابخانه Farakhani . دوستان اگر می شه کد رو قرار بدید. ممنون فقط دوستان فوریه دارم رو یه پروژه کار می کنم . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
marshal 71 ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ با سلام اگر خدا بخواد با کد زیر کارت راه می افته... موفق و پیروز باشی... Sub Globals Private ScrollView1 As ScrollView Dim fara As Farakhani Dim lbl As Label Dim TextSetting1 As TextSetting End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("2") lbl.Initialize("") TextSetting1.Initialize fara.FarakhaniMatn("faratest.db",start.SQL1,start.cursor1,"SELECT * FROM faratable WHERE id=",start.meghdar,lbl,"Text") ScrollView1.Panel.AddView(lbl,2,10,98%x,99%y) ScrollView1.Color = Colors.Transparent lbl.Color = Colors.Black TextSetting1.LabelDesign(lbl,18,"white","byekan") TextSetting1.LongText(lbl,lbl.Text,22,ScrollView1,2.5) End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Kazem Forghani 2,927
سلام.
من یک لیبل دارم در یک لایوت و یک اسکرول ویو در یک لایوت دیگه.
می خوام کاری کنم که متن اسکرول بشه و خودش ارتفاع اسکرول ویو رو با متن تنظیم کنه .
جستجو کردم در انجمن اما پیدا نشد .
قابل ذکره که من از دیتابیس متن رو فراخوانی کردم . دقیقا عین یک کتاب هست. با کتابخانه Farakhani .
دوستان اگر می شه کد رو قرار بدید.
ممنون
فقط دوستان فوریه دارم رو یه پروژه کار می کنم .
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.