nany12 623 ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ سلام من میخوام یکاری کنم که متنی ها از دیتابیس آنلاین میگیرم جدیدترینش بیار سر همه متن ها (بالا تر از همه ) قرار بگیره و متن های قدیمی تر بره پایین میخوام یجورایی معکوس عمل کنم. کسی جوابش رو میدونه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
iraj_astara 97 ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۴ فایل show رو باز کن اینو وارد کن SELECT * FROM XXXX ORDER BY id DESC لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ شما باید حلقه For رو از اخرین رکورد شروع کنید یعنی همچین چیزی : For i = Cr.RowCount - 1 To 0 Step - 1 Next لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حسن قاسمی نیا 547 ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۴ شما برا ایینکه اطلاعاتو از دیتابیس یخونی یک کوئری select اجرا میکنی و اطلاعاتو میگیری بعد تو حلقه اجرا میکنی و نمایش میدی حالا توی کوئریش باید کدی که دادمو آخر بذاری . البته اگه لیمیت نداده باشی . اگه سورستو کامل بذاری بیشتر میتونم راهنمایی کنم . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nany12 623 ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۴ شما باید حلقه For رو از اخرین رکورد شروع کنید یعنی همچین چیزی : For i = Cr.RowCount - 1 To 0 Step - 1 Next لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nany12 623 ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۴ Cr قرمز میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۴ Cr قرمز میشه cr همون Cursor شماس. اسم Cursor خودتونو بنویسین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حسن قاسمی نیا 547 ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۴ سلام خود sql این امکانو بهت میده کافیه اینو آخر کوئری بذاری : order by id DESC تو کد بالا عبارت id همون فیلدی هست که به صورت اتوماتیک رکورد هارو میشماره اینو باید درست وارد کنید اگه اسمشو چیز دیگه گذاشتی تو کد بالا همونو بذار لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nany12 623 ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۴ سلام خود sql این امکانو بهت میده کافیه اینو آخر کوئری بذاری : order by id DESC تو کد بالا عبارت id همون فیلدی هست که به صورت اتوماتیک رکورد هارو میشماره اینو باید درست وارد کنید اگه اسمشو چیز دیگه گذاشتی تو کد بالا همونو بذار ببخشید سوال مبتدی میپرسم دقیقا کدو باید کجا بزارم؟ کوئری کجاست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nany12 623 ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۴ cr همون Cursor شماس. اسم Cursor خودتونو بنویسیناسم cursor رو از کجا باید بگیریم؟بازم سوال مبتدیانه!!!! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۴ این پست رو مطالعه کنید خواندن دیتابیس از اخر به اول؟ $query="select * from my_table order by id DESC"; لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nany12 623 ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۴ سلام خود sql این امکانو بهت میده کافیه اینو آخر کوئری بذاری : order by id DESC تو کد بالا عبارت id همون فیلدی هست که به صورت اتوماتیک رکورد هارو میشماره اینو باید درست وارد کنید اگه اسمشو چیز دیگه گذاشتی تو کد بالا همونو بذار قرمز میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حسن قاسمی نیا 547 ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۴ قرمز میشه دارید اطلاعات از دیتابیس آنلاین میخونید یعنی تحت وب تو تحت وب هم چیزی به عنوان قرمز میشه نداریم یا کار میکنه یا خطا میده . متن خطارو بذارید راهنمایی کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nany12 623 ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۴ دارید اطلاعات از دیتابیس آنلاین میخونید یعنی تحت وب تو تحت وب هم چیزی به عنوان قرمز میشه نداریم یا کار میکنه یا خطا میده . متن خطارو بذارید راهنمایی کنم نه میگم کدش قرمز رنگ در میاد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حسن قاسمی نیا 547 ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۴ کد چی قرمز رنگ در میاد . کدو قرار بدید ببینم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nany12 623 ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۴ همونی که گفتید order by id DESC لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حسن قاسمی نیا 547 ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۴ عزیزم میگم کدتو بده ببینم چی گذتشتی چجوری گذاشتی شاید یجا گذاشته باشی که اصلا ربطی به موضوع نداشته باشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nany12 623 ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۴ عزیزم میگم کدتو بده ببینم چی گذتشتی چجوری گذاشتی شاید یجا گذاشته باشی که اصلا ربطی به موضوع نداشته باشه کدش رو از انجمن خریدم نمیشه داد برنامه پیامکی آنلاین هست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حسن قاسمی نیا 547 ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۴ کاملشو نده که بخش کوئریشو بده . اینطوری که نمیشه راهنمایی کرد علم غیب ندارم بدونم چی نوشتی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nany12 623 ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۴ این اخطار رو میده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حسن قاسمی نیا 547 ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۴ این بر میگرده به برنامه اندروید داریم رو برنامه php بحث میکنیم این بخش تحت وب هس دوست عزیز لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
nany12 623
سلام من میخوام یکاری کنم که متنی ها از دیتابیس آنلاین میگیرم جدیدترینش بیار سر همه متن ها (بالا تر از همه ) قرار بگیره و متن های قدیمی تر بره پایین
میخوام یجورایی معکوس عمل کنم.
کسی جوابش رو میدونه؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
22 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.