nany12 623 ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ سلام من میخوام یکاری کنم که متنی ها از دیتابیس آنلاین میگیرم جدیدترینش بیار سر همه متن ها (بالا تر از همه ) قرار بگیره و متن های قدیمی تر بره پایین میخوام یجورایی معکوس عمل کنم. کسی جوابش رو میدونه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nany12 623 ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۴ این بر میگرده به برنامه اندروید داریم رو برنامه php بحث میکنیم این بخش تحت وب هس دوست عزیز نه تا شما کدی رو که گفتید اضافه کردم این اخطار رو میده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nany12 623 ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۴ دمتون گرم حل شد دستت درد نکنه آقای قاسمی نیا لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
nany12 623
سلام من میخوام یکاری کنم که متنی ها از دیتابیس آنلاین میگیرم جدیدترینش بیار سر همه متن ها (بالا تر از همه ) قرار بگیره و متن های قدیمی تر بره پایین
میخوام یجورایی معکوس عمل کنم.
کسی جوابش رو میدونه؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
22 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.