amirjun32 105 ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ سلام. من دوتا پنل دارم،پنل شماره دو ثابت و شماره یک اسکرول داره.پنل یک رو وقتی اسکرول میکنم میره روی پنل دو رو میگیره و ایتمای پنل دو ازدسترس خارج میشن..چکار کنم که بره زیر پنل دو؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
fileman 328 ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ توی بخش دیزاینر روی پنل یک راست کلیک کن و گزینه bring to back رو بزن, فک کنم این بخش از سوالت درست بشه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirjun32 105 ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۴ توی بخش دیزاینر روی پنل یک راست کلیک کن و گزینه bring to back رو بزن, فک کنم این بخش از سوالت درست بشه. ببخشید،میشه دقیقا بگید باید کجا این عمل رو انجام بدم؟چون هرچی گشتم نتونستم پیداش کنم.ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۴ ببخشید،میشه دقیقا بگید باید کجا این عمل رو انجام بدم؟چون هرچی گشتم نتونستم پیداش کنم.ممنون ویو مورد نظر رو به بالا یا پایین بکشین! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
fileman 328 ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۴ تب دیزاینر رو که باز کنی, پنجره ای باز میشه که میتونی بخش گرافیکی برنامه رو طراحی کنی,درسته؟سمت چپ پنجره باز شده, جایی که به صورت نمودار درختی هست, روی پنل شماره یک راست کلیک کن و send to back رو بزن. اینجا: لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirjun32 105 ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۴ ممنون.مشکلم حل شد.فقط ی سوال دیگه دارم که اگه لطف کنید جواب بدید. من میخام زمانی که اسکرول میکنم تصویر زمینم ثابت باشه،و همراه با اسکرول بالا پایین نره.باید چکارکنم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
amirjun32 105
سلام.
من دوتا پنل دارم،پنل شماره دو ثابت و شماره یک اسکرول داره.پنل یک رو وقتی اسکرول میکنم میره روی پنل دو رو میگیره و ایتمای پنل دو ازدسترس خارج میشن..چکار کنم که بره زیر پنل دو؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.