sajad325 76 ارسال شده در 28 خرداد، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۴۰۰ سلام دوستان من از یک سورسی از سایت مرجع که مربوط میشه تبلیغات اد موب استفاده می کنم بدون هیچ مشکلی اجرا میشه ولی وقتی میارمش تو اپ خودم برنامه ای به مشکل تداخل برمیخوره. لینک سورس اپ تبلیغات اد موب : اینجا کلیک کنید تصویر خطایی که وقتی از کدهای اپ ادموب سایت مرجع در اپ خودم استفاده می کنم : لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
M-CAP7AIN 537 ارسال شده در 28 خرداد، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۴۰۰ داخل فایل xml کتابخونه هایی که تو پروژه استفاده میکنید رو باز کنید ، انتها فایل ، تگ DependsOn ، کتابخونه های پیش نیاز رو لینک کرده ، اون کتابخونه هایی که DependsOn یکسانی دارند ، یکیشونو حذف کنید ، بهتره نسخه قدیمی کتابخونه پیشنیاز رو حذف کنید تا مشکلی پیش نیاد. بعضی مواقع با حذف کردن ، شاید مشکل حل نشه و باید کتابخونه آپدیت بشه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajad325 76 ارسال شده در 28 خرداد، ۱۴۰۰ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۴۰۰ در ۱۴۰۰/۳/۲۸ در ۱۱:۳۶، M-CAP۷AIN گفته است: داخل فایل xml کتابخونه هایی که تو پروژه استفاده میکنید رو باز کنید ، انتها فایل ، تگ DependsOn ، کتابخونه های پیش نیاز رو لینک کرده ، اون کتابخونه هایی که DependsOn یکسانی دارند ، یکیشونو حذف کنید ، بهتره نسخه قدیمی کتابخونه پیشنیاز رو حذف کنید تا مشکلی پیش نیاد. بعضی مواقع با حذف کردن ، شاید مشکل حل نشه و باید کتابخونه آپدیت بشه. بابت پاسخ که دادید ممنونم. اما طبق این خطا الان بنظرتون کدومش رو باز کنم و ویرایش کنم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
M-CAP7AIN 537 ارسال شده در 28 خرداد، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۴۰۰ هر کتابخونه ای که از gson استفاده میکنه ، مثل okhttputils و ... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
sajad325 76
سلام دوستان من از یک سورسی از سایت مرجع که مربوط میشه تبلیغات اد موب استفاده می کنم بدون هیچ مشکلی اجرا میشه ولی وقتی میارمش تو اپ خودم برنامه ای به مشکل تداخل برمیخوره.
لینک سورس اپ تبلیغات اد موب : اینجا کلیک کنید
تصویر خطایی که وقتی از کدهای اپ ادموب سایت مرجع در اپ خودم استفاده می کنم :
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.