tarh tarh 0 ارسال شده در 29 خرداد، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۴۰۰ با سلام دوستان از گوکل مپ api کرفتم sign key که ایجاد کردم هنگام نصب برنامه با پیغام مسدود شده توسط سپر امنیتی play مواجه میشم مشکل چیه ؟؟؟؟ ممنونمم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
User 97 ارسال شده در 30 خرداد، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۴۰۰ سلام بخاطر امضای برنامه (sing key) هست برید توی لینک زیر و فرم رو پر کنید نام توسعه دهنده ایمیل پکیج نیم برنامتون و لینک دریافت برنامه (من تو پیکوفایل اپلود کردم مشکلی نداشت) + یک توضیح کوتاه درباره برنامه به انگلیسی https://support.google.com/googleplay/android-developer/contact/protectappeals گوگل برنامه رو برسی میکنه و بعد از یک یا دو هفته مشکل رفع میشه -------- بعد از پیغام مسدود شدن یک اخطار هم برای اسکن برنامه توسط گوگل میاد روی اون هم کلیک کنید بد نیست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
tarh tarh 0 ارسال شده در 30 خرداد، ۱۴۰۰ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۴۰۰ متشکرم دوست عزیز تنها راه حلش پر کردن فرم هستش؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
User 97 ارسال شده در 30 خرداد، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۴۰۰ روش صحیح همینه مابقی اصولی نیستن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
tarh tarh 0
با سلام دوستان
از گوکل مپ api کرفتم sign key که ایجاد کردم هنگام نصب برنامه با پیغام مسدود شده توسط سپر امنیتی play مواجه میشم
مشکل چیه ؟؟؟؟
ممنونمم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.