hossein59 5 ارسال شده در 7 تیر، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۴۰۰ سلام بر دوستان عزیز آیا کلیک روی یک مختصات(x,y) مشخص روی صفحه وب امکان پذیر است. شبیه برنامه autoclicker در واقع می خوام در webview یا explorer خود گوشی کلیدی در صفحه وب را با timer در زمان مشخصی کلیک کنم. ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Ripper Test 3 ارسال شده در 7 تیر، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۴۰۰ در ۱۴۰۰/۴/۷ در ۰۱:۱۵، hossein۵۹ گفته است: سلام بر دوستان عزیز آیا کلیک روی یک مختصات(x,y) مشخص روی صفحه وب امکان پذیر است. شبیه برنامه autoclicker در واقع می خوام در webview یا explorer خود گوشی کلیدی در صفحه وب را با timer در زمان مشخصی کلیک کنم. ممنون سلام خدمت شما میتونید از کتابخونه SendInput استفاده کنید. امکان tap, swipe, sendkeys و SendKeyCode رو داره که کار راه بنداز هست. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hossein59 5 ارسال شده در 8 تیر، ۱۴۰۰ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۴۰۰ در ۱۴۰۰/۴/۷ در ۱۰:۴۸، Ripper Test گفته است: میتونید از کتابخونه SendInput استفاده کنید. امکان tap, swipe, sendkeys و SendKeyCode رو داره که کار راه بنداز هست. داداش فوق العاده بود خودشه ممنون چند روزه که کل اینترنت و جستجو کرده بودم ولی چیزی پیدا نکرده بودم. بسیار سپاسگزارم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
hossein59 5
سلام بر دوستان عزیز
آیا کلیک روی یک مختصات(x,y) مشخص روی صفحه وب امکان پذیر است. شبیه برنامه autoclicker
در واقع می خوام در webview یا explorer خود گوشی کلیدی در صفحه وب را با timer در زمان مشخصی کلیک کنم. ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.