goodarzi 5 ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۴ سلام من یه دیتابیس دارم و یک لیست ویو متن رو از دیتابیس میگیره دیتابیس من id / onvan / matn / aks هست میخام وقتی رو یکی کلیک شد یه اکتیویتی باز شه و متن و عکس همون لیست ویو رو که روش کلیک شده نمایش بده از کجا بفهمم رو کدو کلیک شده و تو اکتیویتی دوم چی بنویسم ممنونم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۴ این یه مشکل داره که من یه قسمت دارم بنام علاقه مندی ها که با این کار نمیکنه یعنی فقط نمیدونم تو قسمت کلیک لیست ویو چی بنویسم همش ارور میده تو گوشی فکر کنم برای لیست علاقه مندی ها اگر از longClick استفاده کنید بهتر باشه . در Sub LongClick این : If Posion = 0 then کد مربوط به علاقه مندی end if فکر کنم Posion رو اشتباه نوشتم . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
goodarzi 5 ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۴ فکر کنم برای لیست علاقه مندی ها اگر از longClick استفاده کنید بهتر باشه . در Sub LongClick این : If Posion = 0 then کد مربوط به علاقه مندی end if فکر کنم Posion رو اشتباه نوشتم . نه منظورم اینه که چه کدی بنویسم که وقتی میره تو اکتیویتی متن خب این بفهمه رو کدو کلیک شده متن و عکس مربوط به همون رو از دیتابیس بگیره نمایش بده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۴ نه منظورم اینه که چه کدی بنویسم که وقتی میره تو اکتیویتی متن خب این بفهمه رو کدو کلیک شده متن و عکس مربوط به همون رو از دیتابیس بگیره نمایش بده من که گفتم از کتابخانه Farakhani 2 استفاده کنید...... علاقه مندی رو به این صورت بنویسید . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
goodarzi 5 ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۴ من که گفتم از کتابخانه Farakhani 2 استفاده کنید...... علاقه مندی رو به این صورت بنویسید . نوشتم اینم کد هام ولی وقتی هر کدوم رو به عنوان علاقه مندی انتخاب میکنم فقط اولی انتخاب میشه؟؟ Sub ListView1_ItemLongClick (Position As Int, Value As Object) Dim cur As Cursor cur = SQL1.ExecQuery("SELECT * FROM fasl1") cur.Position = 0 Dim check As Int check = cur.GetInt("fav") If check = 1 Then SQL1.ExecNonQuery("UPDATE fasl1 SET fav = 0 WHERE id = "&cur.GetInt("id")) ToastMessageShow("حذف شد",False) Else If check = 0 Then SQL1.ExecNonQuery("UPDATE fasl1 SET fav = 1 WHERE id = "&cur.GetInt("id")) ToastMessageShow("اضافه شد",False) End If cur.Close End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
goodarzi 5 ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۴ نوشتم اینم کد هام ولی وقتی هر کدوم رو به عنوان علاقه مندی انتخاب میکنم فقط اولی انتخاب میشه؟؟ Sub ListView1_ItemLongClick (Position As Int, Value As Object) Dim cur As Cursor cur = SQL1.ExecQuery("SELECT * FROM fasl1") cur.Position = 0 Dim check As Int check = cur.GetInt("fav") If check = 1 Then SQL1.ExecNonQuery("UPDATE fasl1 SET fav = 0 WHERE id = "&cur.GetInt("id")) ToastMessageShow("حذف شد",False) Else If check = 0 Then SQL1.ExecNonQuery("UPDATE fasl1 SET fav = 1 WHERE id = "&cur.GetInt("id")) ToastMessageShow("اضافه شد",False) End If cur.Close End Sub داداش اینو cur.Position = value-1 درست شد حالا میخام هروقت لانگ کلیک کردم عکس ویو هم عوض شه میشه؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
goodarzi 5 ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۴ من که گفتم از کتابخانه Farakhani 2 استفاده کنید...... علاقه مندی رو به این صورت بنویسید . سلام مجدد من از این کتابخانه استفاده کردم همه چی درست شد فقط تو اکتیویتی علاقه مندی لیست رو با این کتابخانه من میخام اونایی که تو دیتابیس 1 هستند رو نشون بده ولی نمیشه؟ این کد کتابخانه هست fara.SingleLineTitr("mydb2.db",SQL1,Cursor1,"SELECT * FROM fasl1",ListView1,"onvan","id") لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
goodarzi 5 ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۴ سلام مجدد من از این کتابخانه استفاده کردم همه چی درست شد فقط تو اکتیویتی علاقه مندی لیست رو با این کتابخانه من میخام اونایی که تو دیتابیس 1 هستند رو نشون بده ولی نمیشه؟ این کد کتابخانه هست fara.SingleLineTitr("mydb2.db",SQL1,Cursor1,"SELECT * FROM fasl1",ListView1,"onvan","id") سلام اینم حل کردم خودم فقط میشه راهنمایی کنید اگه بخام عکس لیست ویو رو با لانگ کلیک عوض چیکار کنم این کدها رو نوشتم ولی جواب نمیده Dim cur As Cursor cur=SQL1.ExecQuery("SELECT * From fasl1") For i = 0 To cur.RowCount-1 cur.Position=i If cur.GetInt("fav")=0 Then Dim b As BitmapDrawable b.Initialize(LoadBitmap(File.DirAssets,"124.png")) ListView1.SingleLineLayout.Background=b Else Dim b1 As BitmapDrawable b1.Initialize(LoadBitmap(File.DirAssets,"1242.png")) ListView1.SingleLineLayout.Background=b1 End If Next لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir7900 13 ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۴ این سورس رو میخواستم کامل کنم بزارم تو بازار ولی خب به دلایلی نشد...میتونه کمکت کنه دانلود لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
goodarzi 5 ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۴ این سورس رو میخواستم کامل کنم بزارم تو بازار ولی خب به دلایلی نشد...میتونه کمکت کنه دانلود چیزی توش بود داداش اونی که میخام نبود دستت درد نکنه ولی نشد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۴ سلام من یه دیتابیس دارم و یک لیست ویو متن رو از دیتابیس میگیره دیتابیس من id / onvan / matn / aks هست میخام وقتی رو یکی کلیک شد یه اکتیویتی باز شه و متن و عکس همون لیست ویو رو که روش کلیک شده نمایش بده از کجا بفهمم رو کدو کلیک شده و تو اکتیویتی دوم چی بنویسم ممنونم از کتابخانه Farakhani 2 اسنفاده کنید . حتما ورژن دو . آموزش هم داره . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
goodarzi 5 ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۴ از کتابخانه Farakhani 2 اسنفاده کنید . حتما ورژن دو . آموزش هم داره . این یه مشکل داره که من یه قسمت دارم بنام علاقه مندی ها که با این کار نمیکنه یعنی فقط نمیدونم تو قسمت کلیک لیست ویو چی بنویسم همش ارور میده تو گوشی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
goodarzi 5
سلام
من یه دیتابیس دارم و یک لیست ویو
متن رو از دیتابیس میگیره
دیتابیس من id / onvan / matn / aks هست
میخام وقتی رو یکی کلیک شد یه اکتیویتی باز شه و متن و عکس همون لیست ویو رو که روش کلیک شده نمایش بده
از کجا بفهمم رو کدو کلیک شده
و تو اکتیویتی دوم چی بنویسم ممنونم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
11 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.