سلام خدمت اساتید بی توقع و دوستان عزیز تشکر از مدیر سایت که این بستر رو برای علاقمندان به این حوزه ایجاد کردند به نوبه خودم صمیمانه از همه شما عزیزان تشکر می کنم.
بنده از دیتابیس آنلاین اطلاعات را می گیرم و در یک آرایه ذخیره می کنم و بعد می خواهم آنها را به خاطر لود سریع (عکس ها) در custom listview در قسمت VisibleRangeChanged بریزیم.
با استفاده از tag پنلی که ایجاد شده می تونم یکی از اعضای آرایه را بگیرم ولی بقیه رو نمی تونم. کسی می دونه چکار باید بکنم؟!
SubJobDone(job AsHttpJob)If job.SuccessThenSelect job.JobNameCase"jobBobo"Log(job.GetString)If job.GetString="nothing"ThenReturnEndIfDim rows()AsString=Regex.Split("<br>", job.GetString)ForEach row AsStringIn rows
components =Regex.Split("#", row)Dim p AsPanel= xui.CreatePanel("")
p.SetLayoutAnimated(0,0,0,100%x,150dip)
p.Tag= components(1)
clv.Add(p, components(0))NextEndSelectElseLog(job.ErrorMessage)EndIf
job.ReleaseEndSubPrivateSub clv_VisibleRangeChanged (FirstIndexAsInt,LastIndexAsInt)For i =FirstIndexToLastIndexDim p AsPanel
p = clv.GetPanel(i)If p.NumberOfViews=0Then
p.LoadLayout("item")
label1.Text= p.Tag''''''''''''''' that is OK
label2.Text=?????????????DownloadImage(?????????????, imgBobo)EndIfNextEndSub
سوال
h e 2
سلام خدمت اساتید بی توقع و دوستان عزیز تشکر از مدیر سایت که این بستر رو برای علاقمندان به این حوزه ایجاد کردند به نوبه خودم صمیمانه از همه شما عزیزان تشکر می کنم.
بنده از دیتابیس آنلاین اطلاعات را می گیرم و در یک آرایه ذخیره می کنم و بعد می خواهم آنها را به خاطر لود سریع (عکس ها) در custom listview در قسمت VisibleRangeChanged بریزیم.
با استفاده از tag پنلی که ایجاد شده می تونم یکی از اعضای آرایه را بگیرم ولی بقیه رو نمی تونم. کسی می دونه چکار باید بکنم؟!
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.