DexterFstone 396 ارسال شده در 17 تیر، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۴۰۰ سلام من وقتی برنامما اجرا میگیرم دکمه های گوشی مخفی نمیشه #FullScreen: True #IncludeTitle: False اینار را هم ست کردم هم توی دیزاینر هم توی کدها ولی بازم دکمه ها مخفی نمیشن چرا؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امیرحسین قاسمی 610 ارسال شده در 18 تیر، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۴۰۰ سلام، ابتدا باید با دو اصطلاح آشنا شویم: 1-statusbar: نواری در اندروید است که معمولا در بالاترین بخش صفحه نمایش قرار دارد و ابزارهایی مثل نمایشگر درصد باتری، ساعت، آیکون اعلانات و... در آن قرار می گیرند. 2-navigation bar: نواری در اندروید است که معمولا در پایین ترین بخش صفحه قرار دارد و دکمه های Back، Home و Recent در آن قرار دارند. توجه داشته باشید که FullScreen# فقط مربوط به statusbar و IncludeTitle# هم فقط برای تایتل(تیتر پیشفرض بالای برنامه) است. بنابراین ما برای پنهان کردن navigation bar باید به شکلی دیگر عمل کنیم(در اینجا از یک روش کاملا استاندارد استفاده می کنیم) : ابتدا دو کتابخانه Phone و JavaObject را تیک بزنید. یک متغیر به نام Mainpanel از نوع panel در Globals تعریف کنید. بدین شکل: Private MainPanel As Panel حال دو sub زیر را به اکتویتی خود اضافه کنید: Sub GetRealSize As LayoutValues Dim lv As LayoutValues Dim p As Phone If p.SdkVersion >= 17 Then Dim ctxt As JavaObject ctxt.InitializeContext Dim display As JavaObject = ctxt.RunMethodJO("getSystemService", Array("window")).RunMethod("getDefaultDisplay", Null) Dim point As JavaObject point.InitializeNewInstance("android.graphics.Point", Null) display.RunMethod("getRealSize", Array(point)) lv.Width = point.GetField("x") lv.Height = point.GetField("y") Dim window As JavaObject = ctxt.RunMethod("getWindow", Null) Dim rect As Rect rect.Initialize(0, 0, 0, 0) window.RunMethodJO("getDecorView", Null).RunMethod("getWindowVisibleDisplayFrame", Array(rect)) MainPanel.SetLayoutAnimated(0, 0, rect.Top, lv.Width, lv.Height - rect.Top) Log(100%y & ", " & lv.Height) Else lv.Width = 100%x lv.Height = 100%y End If lv.Scale = 100dip / 100 Return lv End Sub Sub Activity_WindowFocusChanged(HasFocus As Boolean) If HasFocus Then Try Dim jo As JavaObject = Activity Sleep(300) jo.RunMethod("setSystemUiVisibility", Array As Object(4866)) Catch End Try End If End Sub هرکجا که بخواهیم navigation bar پنهان شود باید این کدها را قرار دهیم(ترجیحا در Activity_Create قرار دهید تا در لحظه اجرای اکتویتی navigation bar پنهان شود) : Activity_WindowFocusChanged(True) MainPanel.Initialize("") Dim lv As LayoutValues = GetRealSize Dim jo As JavaObject = Activity jo.RunMethod("setBottom", Array(lv.Height)) jo.RunMethod("setRight", Array(lv.Width)) Activity.Height = lv.Height Activity.Width = lv.Width Activity.AddView(MainPanel, MainPanel.Left, MainPanel.Top, MainPanel.Width, MainPanel.Height) MainPanel.LoadLayout("Layout") 'در اینجا لایوت خود را در اکتویتی بدین شکل لود کنید نکته: برای پنهان شدن navigation bar باید نسخه اندروید کاربر بالاتر از 4.2 یا برابر با خود 4.2 باشد در غیر اینصورت فقط navigation bar پنهان نخواهد شد و هیچ فورس کلوزی رخ نخواهد داد زیرا از یک دستور شرطی استفاده کردیم و گفتیم که اگر SDKVersion کاربر برابر یا بالاتر از 17 بود دستورات را برای پنهان کردن navigation bar اجرا کن. نکته: پس از پنهان شدن navigation bar حتی اگر کاربر خودش navigation bar را به سمت بالا بکشد و آن را ظاهر کند، پس از چند ثانیه navigation bar دوباره پنهان خواهد شد. موفق باشید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
DexterFstone 396 ارسال شده در 18 تیر، ۱۴۰۰ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۴۰۰ در ۱۴۰۰/۴/۱۷ در 20:15، Soheil_Miresmaili گفته است: اول این رو نگاه کنید شاید مشکلتون رو حل کرد اگر اشتباه نکنم جناب @Salar82 دقیقا سورس چیزی که شما نیاز دارید رو با استفاده از پنل نوشته بودند بهشون پیام بدید خیلی ممنون جواب داد ولی ی مشکلی هست وقتی صفحه را لمس کنم و دکمه ها ظاهر بشه دیگه ناپدید نمیشه از نظر من مشکلی نیست ولی خب بازم ممنون و یک مورد دیگه من قشنگ یادمه روی نسخه های قدیمی بیسیک حدودن آپدیت پارسال نیازی به ااین کار نبود خود به خود مخفی میشد دکمه ها وقتی روی حالت تمام صفحه ست میکردم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
User 97 ارسال شده در 17 تیر، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۴۰۰ اول این رو نگاه کنید شاید مشکلتون رو حل کرد اگر اشتباه نکنم جناب @Salar82 دقیقا سورس چیزی که شما نیاز دارید رو با استفاده از پنل نوشته بودند بهشون پیام بدید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
DexterFstone 396
سلام من وقتی برنامما اجرا میگیرم دکمه های گوشی مخفی نمیشه
#FullScreen: True #IncludeTitle: False
اینار را هم ست کردم هم توی دیزاینر هم توی کدها ولی بازم دکمه ها مخفی نمیشن چرا؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.