berayan 90 ارسال شده در 11 مرداد، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۴۰۰ سلام. من اندروید استدیو اپدیت کردم وقتی برنامه رو اجرا میکنم در قسمت run پایین اندروید استیو کدهای که برای خطایابی و نمایش ارور رو نشون میده نمایش داده نمیشه مشکل چیه . تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
berayan 90 ارسال شده در 13 مرداد، ۱۴۰۰ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۴۰۰ مشکل خودم پیدا کردم . sdk , sdk tools از ورژن 31 به 28 تغییر دادم درست شد . انگار sdk 31 مشکل داره و هنوز رفع ایراد نشده . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,584 ارسال شده در 12 مرداد، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۴۰۰ سلام و درود. باید از تب logcat استفاده کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
berayan 90 ارسال شده در 12 مرداد، ۱۴۰۰ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۴۰۰ سلام هنوز مشکل پا برجاست تب logcat اون چیزی که میخوام نیست . نسخه اندروید استدیو من Arctic Fox 2020.3.1 تب Message می خوام اصلا در این نسخه نیست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
berayan 90
سلام. من اندروید استدیو اپدیت کردم وقتی برنامه رو اجرا میکنم در قسمت run پایین اندروید استیو کدهای که برای خطایابی و نمایش ارور رو نشون میده نمایش داده نمیشه مشکل چیه . تشکر
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.