ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۳ به نام خدا آموزش بعدی کار با Notification در basic4android که به درد خیلی کارها میخوره دانلود :Notification-basic4android.org.zip حجم فایل : 3.85MB پس.رد فایل : basic4android.org لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
__=4)3s=__ 10 ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۳ Can you please use in English Languages . . . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۳ Can you please use in English Languages . . . You Can Download Attach. Zip Password is: basic4android.org لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۳ توی آموزش بالا از طریق Service Module کار شده ، کسانی که علاقه مند هستند کار با Service Module رو یاد بگیرند آموزش رو دانلود کنند لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
capitali 10 ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۴ سلام به همه دوستان و اساتید عزیز و عرض خسته نباشید به شما. کسی میدونه چطورمیشه از بسته شدن سرویس توسط سیستم عامل جلوگیری کرد؟ چون آندرویید در صورت کم بودن حافظه سرویس رو می بنده، رو برنامه خودم امتحان کردم و بعد از باز کردن چند تا برنامه دیگه و پر شدن رم، برنامه من و سرویس ماجولش بسته شده بودن اشکال کار کجاست؟ :nemidoonam: لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
grcg2000 0 ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۴ سلام صب همگی بخیر ... ی سوال داشتم باید کجا مطرح کنم ؟ اینجا میشه ؟ لطفا راهنماییم کنید خیلی گیرم ... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۴ سلام صب همگی بخیر ... ی سوال داشتم باید کجا مطرح کنم ؟ اینجا میشه ؟ لطفا راهنماییم کنید خیلی گیرم ... دوست عزیز لطا طبق قوانین انجمن سوال خودتون رو در بخش مناسب ( پرسش و پاسخ مربوط به بیسیک4اندروید ) و در تاپیک جداگانه و با عنوان مناسب مطرح کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
k20015 11 ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۵ به نام خدا آموزش بعدی کار با Notification در basic4android که به درد خیلی کارها میخوره دانلود :Notification-basic4android.org.zip حجم فایل : 3.85MB پس.رد فایل : basic4android.org ممنون بابت آموزش کاربردیتون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
RoyaPM 538 ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۵ ممنون بابت آموزش کاربردیتون برای تشکر از دکمه تشکر استفاده کنید تاپیک های قدیمی رو هم بالا نیارید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.