momali 0 ارسال شده در 5 آبان، 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، 2021 سلام دوستان لطفا اساتید در باره استفاده از ExitApplication یا Activity.Finish و اینکه کدام برای خروج استاندارد تر است یا موارد استفاده حرفه ای آن چنانچه مقدور است توضیح کاملی ارائه نمایند لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
DexterFstone 399 ارسال شده در 5 آبان، 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، 2021 در ۱۴۰۰/۵/۱۴ در 10:15، momali گفته است: سلام دوستان لطفا اساتید در باره استفاده از ExitApplication یا Activity.Finish و اینکه کدام برای خروج استاندارد تر است یا موارد استفاده حرفه ای آن چنانچه مقدور است توضیح کاملی ارائه نمایند تا جایی ک میدونم و آگاه هستم Activity.Finish اکتیویتی جاری را بسته و ممکنه شما در حال حاضر 5 تا اکتیویتی فعال داشته باشید با این کار فقط اکتیویتی جاری بسته میشه ExitApplication براش مهم نیست چنتا اکتیویتی فعال دارید کلا برنامه را خارج کرده و ممکنه بعضی مواقع باعث ایجاد تداخل با سرویس ها ایجاد کنه اگه اشتباه نکرده باشم اگه شما فقط ی اکتیویتی دارین خیلی راحت میتونین با Activity.Finish برنامه را به تمام برسانید و لی برای تعداد بالا باید از ExitApplication استفاده کنید بازم میگم ممکنه من اشتباه گفته باشم ولی تا جایی ک میدونم و آگاه هستم این حرفا گفتم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
momali 0 ارسال شده در 5 آبان، 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، 2021 در ۱۴۰۰/۵/۱۴ در 14:48، DexterFstone گفته است: تا جایی ک میدونم و آگاه هستم Activity.Finish اکتیویتی جاری را بسته و ممکنه شما در حال حاضر 5 تا اکتیویتی فعال داشته باشید با این کار فقط اکتیویتی جاری بسته میشه ExitApplication براش مهم نیست چنتا اکتیویتی فعال دارید کلا برنامه را خارج کرده و ممکنه بعضی مواقع باعث ایجاد تداخل با سرویس ها ایجاد کنه اگه اشتباه نکرده باشم اگه شما فقط ی اکتیویتی دارین خیلی راحت میتونین با Activity.Finish برنامه را به تمام برسانید و لی برای تعداد بالا باید از ExitApplication استفاده کنید بازم میگم ممکنه من اشتباه گفته باشم ولی تا جایی ک میدونم و آگاه هستم این حرفا گفتم صحبت شما درست است اما Erel معتقد است لازم نیست لازم نیست برای خروج از app از exitapplication استفاده کنیم و خود OS برنامه را می بنده ، حالا سوال عمده من اینست که در زمانیکه OS اپلیکیشن را بست به سر سرویسهایی که در بک گراند ران هستند چه می آید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
DexterFstone 399 ارسال شده در 6 آبان، 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، 2021 در ۱۴۰۰/۵/۱۴ در 15:57، momali گفته است: صحبت شما درست است اما Erel معتقد است لازم نیست لازم نیست برای خروج از app از exitapplication استفاده کنیم و خود OS برنامه را می بنده ، حالا سوال عمده من اینست که در زمانیکه OS اپلیکیشن را بست به سر سرویسهایی که در بک گراند ران هستند چه می آید تا جایی ک توی سایت مرجع دیدم برای استفاده از exitapplication باید اول تمام سرویس ها و اکتیویت ها را ببندید نقل قول Erel : If you do want to call ExitApplication then you should make sure that you first stop all services and activities and then call ExitApplication پس میشه ی نتیجه گرفت اول میشه اکتیوویتی فینیش صدا رد و بعد ExitApplication لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
momali 0
سلام دوستان لطفا اساتید در باره استفاده از ExitApplication یا Activity.Finish و اینکه کدام برای خروج استاندارد تر است یا موارد استفاده حرفه ای آن چنانچه مقدور است توضیح کاملی ارائه نمایند
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.