امیرحسین قاسمی 610 ارسال شده در 17 مرداد، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۴۰۰ سلام، دوستان عزیزم لطفا اگه کسی میدونه کمک کنه، ممنونم من از کدهای جاوای زیر در خود b4a استفاده کردم: #If java import android.content.Intent; import android.os.storage.StorageManager; import android.net.Uri; import android.content.Context; import android.util.Log; public void geta() { if (android.os.Build.VERSION.SDK_INT >= android.os.Build.VERSION_CODES.Q) { StorageManager sm = (StorageManager) this.getSystemService(Context.STORAGE_SERVICE); Intent intent = sm.getPrimaryStorageVolume().createOpenDocumentTreeIntent(); String startDir = "Android/data"; Uri uri = intent.getParcelableExtra("android.provider.extra.INITIAL_URI"); String scheme = uri.toString(); Log.d("TAG", "INITIAL_URI scheme: " + scheme); scheme = scheme.replace("/root/", "/document/"); startDir = startDir.replace("/", "%2F"); scheme += "%3A" + startDir; uri = Uri.parse(scheme); intent.putExtra("android.provider.extra.INITIAL_URI", uri); Log.d("TAG", "uri: " + uri.toString()); ((Activity) this).startActivityForResult(intent, REQUEST_ACTION_OPEN_DOCUMENT_TREE); //return; } } #End If حالا کامپایلر b4a هنگام کامپایل این ارور رو میده: Linking resources (0.32s) Compiling generated Java code. Error src\com\storagetest\main.java:547: error: cannot find symbol ((Activity) this).startActivityForResult(intent, REQUEST_ACTION_OPEN_DOCUMENT_TREE); ^ symbol: variable REQUEST_ACTION_OPEN_DOCUMENT_TREE location: class main Note: src\com\storagetest\main.java uses or overrides a deprecated API. Note: Recompile with -Xlint:deprecation for details. 1 error javac 11.0.1 توی خود اندروید استودیو هم به REQUEST_ACTION_OPEN_DOCUMENT_TREE گیر میده و نمیشناسه توی کل نت هم گشتم همینجوری توی جاوا استفاده می کنن. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 17 مرداد، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۴۰۰ سلام و درود. خب شما وقتی از یه متد استفاده میکنید باید به ورودیها هم دقت کنید. REQUEST_ACTION_OPEN_DOCUMENT_TREE یه ثابت اینتیجره. یا تعریفش کنید یا به جاش یه عدد مثلا 2 بزارید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امیرحسین قاسمی 610 ارسال شده در 18 مرداد، ۱۴۰۰ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۴۰۰ در ۱۴۰۰/۵/۱۷ در ۲۱:۵۰، محمدرضا شاهپیری گفته است: سلام و درود. خب شما وقتی از یه متد استفاده میکنید باید به ورودیها هم دقت کنید. REQUEST_ACTION_OPEN_DOCUMENT_TREE یه ثابت اینتیجره. یا تعریفش کنید یا به جاش یه عدد مثلا 2 بزارید سلام مجدد، خیلی ممنونم از اینکه پاسخ دادید. بله میدونم دومین ورودی StartActivityforResult باید int باشه. خودم اعدادی مثل 100 و 1 و... دادم کد کار میکنه اما درنهایت اون نتیجه رو نمیگیرم و حتما باید پارامتر دوم REQUEST_ACTION_OPEN_DOCUMENT_TREE باشه. خب آقای شاهپیری ببخشید من چطوری REQUEST_ACTION_OPEN_DOCUMENT_TREE رو تعریف کنم؟ int i=REQUEST_ACTION_OPEN_DOCUMENT_TREE; مثل کدبالا REQUEST_ACTION_OPEN_DOCUMENT_TREE رو توی یک متغیر اینتیجر ریختم اما بازم ارور میده. من فکر می کنم REQUEST_ACTION_OPEN_DOCUMENT_TREE حتما باید یک عدد رو برگردونه اما نمیدونم چطوری! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
امیرحسین قاسمی 610
سلام،
دوستان عزیزم لطفا اگه کسی میدونه کمک کنه، ممنونم
من از کدهای جاوای زیر در خود b4a استفاده کردم:
حالا کامپایلر b4a هنگام کامپایل این ارور رو میده:
توی خود اندروید استودیو هم به REQUEST_ACTION_OPEN_DOCUMENT_TREE گیر میده و نمیشناسه توی کل نت هم گشتم همینجوری توی جاوا استفاده می کنن.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.