اندرویدستان 90 ارسال شده در 21 مرداد، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۴۰۰ سلام من با وب ویو در یک سایت عضو میشود. اطلاعات اکانت بصورت کوکی در وب ویو ذخیره میشود. حالا اگر بخواهم اطلاعاتی از صفحه پروفایل خودم یا کسی بگیرم حتما باید با وب ویو باشد تا کوکی صفحه خوانده شده و اطلاعات را نمایش دهد. چطور میتونم کوکی وب ویو رو به وسیله job ارسال کنم به یه سایت بدون اینکه داخل وب ویو اکانت طرف رو باز کنم؟ چون ارسال اطلاعات با job مثل این میمونه که اصلا وارد اکانت نشدی. ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 22 مرداد، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۴۰۰ از کتابخونه زیر https://www.b4x.com/android/forum/threads/lib-cookiemanager.22968/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 21 مرداد، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۴۰۰ سلام و درود. باید کوکی رو توی هدر با کلید Cookie بفرستید. به شکل زیر.(مثال با کتابخونه PersianFastNetwork) request.addHeader("Cookie","key1=value1;key2=value2;key3=value3") لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
اندرویدستان 90 ارسال شده در 22 مرداد، ۱۴۰۰ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۴۰۰ در ۱۴۰۰/۵/۲۱ در ۱۵:۵۱، محمدرضا شاهپیری گفته است: سلام و درود. باید کوکی رو توی هدر با کلید Cookie بفرستید. به شکل زیر.(مثال با کتابخونه PersianFastNetwork) request.addHeader("Cookie","key1=value1;key2=value2;key3=value3") ممنون فقط کوکی وب ویو رو چطور میشه گرفت؟ چون یه سایتی مثل بلاگفا کد درسترسی به دیتابیسش رو نمیده (API) میخواستم بعد از لاگین کاربر در وب ویو اطلاعات کوکی رو داشته باشم و برای ارسال پست دیگه اطلاعات را از طریق وب ویو نفرستم با request بفرستم ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
اندرویدستان 90 ارسال شده در 24 مرداد، ۱۴۰۰ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۴۰۰ در ۱۴۰۰/۵/۲۲ در ۱۲:۰۷، محمدرضا شاهپیری گفته است: از کتابخونه زیر https://www.b4x.com/android/forum/threads/lib-cookiemanager.22968/ ممنون بخاطر راهنمایی فقط چند تا مشکل دارم اول اینکه طبق تصویر زیر چطوری اطلاعات را داخل گزینه postquery.addHeader بگذارم دوم ایکه این گزینه برای چیه و چطور باید مثلا از لینک بلاگفا داخلش استفاده کنم postquery.addParametrs باز هم ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
اندرویدستان 90
سلام
من با وب ویو در یک سایت عضو میشود.
اطلاعات اکانت بصورت کوکی در وب ویو ذخیره میشود.
حالا اگر بخواهم اطلاعاتی از صفحه پروفایل خودم یا کسی بگیرم حتما باید با وب ویو باشد تا کوکی صفحه خوانده شده و اطلاعات را نمایش دهد.
چطور میتونم کوکی وب ویو رو به وسیله job ارسال کنم به یه سایت بدون اینکه داخل وب ویو اکانت طرف رو باز کنم؟
چون ارسال اطلاعات با job مثل این میمونه که اصلا وارد اکانت نشدی.
ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.