DexterFstone 396 ارسال شده در 28 مرداد، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۴۰۰ سلام من ش ساب برای کلیک ایمیج ویو تعریف کردم و وقتی این ساب اتفاق میوفته گفتم ی صدا هم پخش بشه اما مشکل اینجاس ک صدای کلیک پیشفرض گوشی هم پخش میشه چطوری غیرفعالش کنم؟ ترجیحا از طریق منیفست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,577 ارسال شده در 28 مرداد، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۴۰۰ به صورت زیر هست.رنگ و نوع تم رو متناسب با نیازتون تغییر بدین و اینکه کد مربوط به تم پیشفرض رو هم حتما حذف کنید SetApplicationAttribute(android:theme, "@style/AppTheme") CreateResource(values, theme.xml, <resources> <style name="AppTheme" parent="android:Theme.Material.Light"> <item name="android:colorPrimary">#FFEAC80E</item> <item name="android:colorPrimaryDark">#FFEA0ED7</item> <item name="android:colorAccent">#FFF8F8F8</item> <item name="android:soundEffectsEnabled">false</item> </style> </resources> ) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,577 ارسال شده در 28 مرداد، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۴۰۰ در ۱۴۰۰/۵/۲۸ در ۱۰:۵۴، DexterFstone گفته است: سلام من ش ساب برای کلیک ایمیج ویو تعریف کردم و وقتی این ساب اتفاق میوفته گفتم ی صدا هم پخش بشه اما مشکل اینجاس ک صدای کلیک پیشفرض گوشی هم پخش میشه چطوری غیرفعالش کنم؟ ترجیحا از طریق منیفست دوست عزیز منیفست ربطی به این موضوع نداره. وظیفه اش چیز دیگه ایه. بهتره در مورد این قضیه بیشتر تحقیق کنید. اما برای غیر فعال کردن صدای کلیک پیش فرض از ساب زیر استفاده کنید. Private Sub disableClick(img As ImageView) Dim jo As JavaObject=img jo.RunMethod("setSoundEffectsEnabled",Array(False)) End Sub استفاده شم که ساده اس. disableClick(ImageView1) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
DexterFstone 396 ارسال شده در 28 مرداد، ۱۴۰۰ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۴۰۰ در ۱۴۰۰/۵/۲۸ در ۱۱:۴۴، محمدرضا شاهپیری گفته است: دوست عزیز منیفست ربطی به این موضوع نداره. وظیفه اش چیز دیگه ایه. بهتره در مورد این قضیه بیشتر تحقیق کنید. اما برای غیر فعال کردن صدای کلیک پیش فرض از ساب زیر استفاده کنید. Private Sub disableClick(img As ImageView) Dim jo As JavaObject=img jo.RunMethod("setSoundEffectsEnabled",Array(False)) End Sub استفاده شم که ساده اس. disableClick(ImageView1) ممنون اخه گفتم شاید بشه از طریق منیفست 😀 اخه اینا توی سایت مرجع دیدم سخت میشه بخوام به تک تک ویو ها اینا بدم (یا با for each) ترجیح میدادم ی کدی بدم ک به صورت کلی اجرا بشه . یعنی راهی به جز این نداره؟ من تا جایی ک تونستم سرچ زدم اینور اونور ولی فقط همین ک شما گذاشتین پیدا کردم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,577 ارسال شده در 28 مرداد، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۴۰۰ شدنش که میشه. از طریق theme میتونید برای کل اپلیکیشن یا یه اکتیویتی خاص این کار رو بکنید. باید اتریبیوت زیر رو به تم اضافه کنید. <item name="android:soundEffectsEnabled">false</item> لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
DexterFstone 396 ارسال شده در 28 مرداد، ۱۴۰۰ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۴۰۰ در ۱۴۰۰/۵/۲۸ در ۱۵:۳۵، محمدرضا شاهپیری گفته است: شدنش که میشه. از طریق theme میتونید برای کل اپلیکیشن یا یه اکتیویتی خاص این کار رو بکنید. باید اتریبیوت زیر رو به تم اضافه کنید. <item name="android:soundEffectsEnabled">false</item> شرمنده من متوجه شیوه استفاده ش نشدم اینطوریه؟ SetApplicationAttribute(android:soundEffectsEnabled, false) اگه اره که جواب نداد اگه هم نه میشه شیوه صحیحشا بم بگید 🙏 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
DexterFstone 396
سلام من ش ساب برای کلیک ایمیج ویو تعریف کردم و وقتی این ساب اتفاق میوفته گفتم ی صدا هم پخش بشه اما مشکل اینجاس ک صدای کلیک پیشفرض گوشی هم پخش میشه
چطوری غیرفعالش کنم؟
ترجیحا از طریق منیفست
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.