mohammad hosein moshiri 0 ارسال شده در 14 شهریور، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۴۰۰ سلام من قبلا کلاس برنامه نویسی رفته بودم و اندروید استودیو و جاوا رو نصب کرده بودم اما جاوا من قدیمی بود (JDK7) و پاک کردم و JDK8 رو نصب کردم اما نمی دونم با این کارم آیا مشکلی بر روی sdk و اندروید استودیو ام پیش میاد؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امیرحسین قاسمی 610 ارسال شده در 14 شهریور، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۴۰۰ در ۱۴۰۰/۶/۱۴ در 14:34، mohammad hosein moshiri گفته است: سلام من قبلا کلاس برنامه نویسی رفته بودم و اندروید استودیو و جاوا رو نصب کرده بودم اما جاوا من قدیمی بود (JDK7) و پاک کردم و JDK8 رو نصب کردم اما نمی دونم با این کارم آیا مشکلی بر روی sdk و اندروید استودیو ام پیش میاد؟ سلام، خیر فکر نکنم مشکلی وجود داشته باشه. منتهی دوباره Environment Variables رو چک کنید که مسیر فایل javac در path درست باشه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mohammad hosein moshiri 0
سلام من قبلا کلاس برنامه نویسی رفته بودم و اندروید استودیو و جاوا رو نصب کرده بودم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.