Armin8192 3 ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۴ سلام دوستان، من تو برنامم یه web view گذاشتم و یه فایل html توش لود کردم اما وقتی رو گوشی تست کردم دیدم متن فایلم ناخوانا شده و به جای حروف یه لوزی که توش یه علامت سوال هست قرار گرفته؛ ضمناً من با فونت B Yekan نوشته بودم؛ حال چه کنم؟؟!! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Sina 87 ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۴ سلام خسته نباشید مشخص هست که فونت ساپورت نمیشه . یه متن نمونه از این فونت بزارید . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
milad19 113 ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۴ سلام مشکل از فونت نیست مشکل از پیشتیبانی نکردن اچ تی ام ال در حالت پیشفرض از فارسی هست شما باید از نرم افزار های مخصوصی که برای اینکار هستن استفاده کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
berayan 90 ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۴ مطمئن نیستم ولی فکر کن اگر در صفحه html که لود می کنی نوع فونت رو با کد نویسی html به نوشته هات بدی و همون فونت رو داخل پوشه اصلی بزاری مشکلت حل بشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arash127 488 ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۴ دوست عزیز باید چرست را توی فایل html مشخص کنی اینو دقیقا بعد از تگ <head< بزار <meta charset="UTF-8" /> اگه نشد که 99 درصد میشه فایل فایل html خودت را دوباره سیو از بکن اما این دفعه یادت باشه فرمت را utf-8 بذاری مشکل از فونت هم نیست چون اگه در هر صورت فونت خوانده نشه ار فونت arial استفاده میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Armin8192 3
سلام دوستان، من تو برنامم یه web view گذاشتم و یه فایل html توش لود کردم اما وقتی رو گوشی تست کردم دیدم متن فایلم ناخوانا شده و به جای حروف یه لوزی که توش یه علامت سوال هست قرار گرفته؛ ضمناً من با فونت B Yekan نوشته بودم؛ حال چه کنم؟؟!!
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.