chizi 6 ارسال شده در 26 شهریور، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۴۰۰ سلام من میخوام در برنامم از کلیپ بورد استفاده کنم . کدهای انجمن رو همه رو تست کردم ولی هیچ کدوم بهم روی اندروید 10 و 11 جواب نداد . ایا برای استفاده از کلیپ بورد باید دسترسی خاصی از کاربر بگیریم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
chizi 6 ارسال شده در 6 مهر، ۱۴۰۰ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۴۰۰ در ۱۴۰۰/۷/۱ در 21:46، fun_code گفته است: سلام از کتابخانه ها استفاده میکنید ؟ سلام بله لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امیرحسین قاسمی 610 ارسال شده در 6 مهر، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۴۰۰ سلام، در اندرویدهای 10 به بالا شما نمی تونین به محتوای کلیپ بورد دسترسی داشته باشین مگر اینکه محتوا از خود برنامه شما کپی شده باشه. تاجایی هم که اطلاع دارم رفع این محدودیت غیرممکن هست. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 6 مهر، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۴۰۰ نقل قول Limited access to clipboard data: unless your app is the default input method editor (IME) or is the app that currently has focus, your app cannot access clipboard data on Android 10 or higher. به جمله or is the app that currently has focus دقت کنید. اگه برنامه شما الان رو حالت فوکوس باشه هم میشه به clipboard دسترسی داشت. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MR.B4A 124 ارسال شده در 10 مهر، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۴۰۰ در ۱۴۰۰/۷/۶ در 21:41، محمدرضا شاهپیری گفته است: به جمله or is the app that currently has focus دقت کنید. اگه برنامه شما الان رو حالت فوکوس باشه هم میشه به clipboard دسترسی داشت. سلام. منظورتون از فوکوس چیه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
fun_code 216 ارسال شده در 1 مهر، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۴۰۰ در ۱۴۰۰/۶/۲۶ در 16:31، chizi گفته است: سلام من میخوام در برنامم از کلیپ بورد استفاده کنم . کدهای انجمن رو همه رو تست کردم ولی هیچ کدوم بهم روی اندروید 10 و 11 جواب نداد . ایا برای استفاده از کلیپ بورد باید دسترسی خاصی از کاربر بگیریم؟ سلام از کتابخانه ها استفاده میکنید ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
chizi 6
سلام
من میخوام در برنامم از کلیپ بورد استفاده کنم . کدهای انجمن رو همه رو تست کردم ولی هیچ کدوم بهم روی اندروید 10 و 11 جواب نداد . ایا برای استفاده از کلیپ بورد باید دسترسی خاصی از کاربر بگیریم؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.