Armin8192 3 ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۴ سلام دوستان، من دو تا برنامه متفاوت درست کردم ولی وقتی یکی رو نصب می کنم جایگزین اون یکی می شه؛ حتی تو قسمت به روز رسانی های کافه بازار هم حاضر بود برنامم رو با یه برنامه که اصلاً نمی شناختمش به روز رسانی کنه؛ لطفاً بهم بگید چی کار کنم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۴ درود. از منوی Project گزینه Build Configurations رو انتخاب کنید. و روبروی گزینه Package Name نوشته example.com اینو تغییر بدید. یعنی هر برنامه ای که مینویسید باید یه نام پکیج جدا واسش انتخاب کنید تا جایگزین برنامه های قبلی نشه. اسم پکیج هم به این صورت وارد کنید مثال: pejman.basic.android یعنی وسط کلمه ها حداقل یه نقطه داشته باشه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Armin8192 3
سلام دوستان، من دو تا برنامه متفاوت درست کردم ولی وقتی یکی رو نصب می کنم جایگزین اون یکی می شه؛ حتی تو قسمت به روز رسانی های کافه بازار هم حاضر بود برنامم رو با یه برنامه که اصلاً نمی شناختمش به روز رسانی کنه؛ لطفاً بهم بگید چی کار کنم؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.