ebraeim 8 ارسال شده در 24 مهر، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۴۰۰ سلام کدهای اشتراک گذاری کتابخانه AriaLib در اندروید های بالا target 29 کار نمی کند و با خطا مواجه می شود مثل این کد Dim share As AriaLib StartActivity(share.SharePic(File.DirRootExternal &"/pic","pic1.jpg","اشتراک گذاری با:")) چند مورد کد دیگر از کتابخانه های مختلف را امتحان کردم ولی در اندروید های بالا جواب نداد فقط در اندروید پایین جواب می دهد کسی میدونه مشکل از کجاست؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
abbas2142 557 ارسال شده در 24 مهر، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۴۰۰ سلام اگه اشتباه نکنم باید دسترسی به کارت حافظه بدید به برنامه اتون با استفاده از کتابخانه زیر میتوی دسترسی لازم رو بدی به برنامه اتون Dim run As RuntimePermissions If run.Check("android.permission.WRITE_EXTERNAL_STORAGE")=False Then run.CheckAndRequest("android.permission.WRITE_EXTERNAL_STORAGE") Else دستور اجرایی End If RuntimePermissions.rar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rasool.g 135 ارسال شده در 25 مهر، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۴۰۰ در ۱۴۰۰/۷/۲۴ در ۱۷:۵۸، ebraeim گفته است: سلام کدهای اشتراک گذاری کتابخانه AriaLib در اندروید های بالا target 29 کار نمی کند و با خطا مواجه می شود مثل این کد Dim share As AriaLib StartActivity(share.SharePic(File.DirRootExternal &"/pic","pic1.jpg","اشتراک گذاری با:")) چند مورد کد دیگر از کتابخانه های مختلف را امتحان کردم ولی در اندروید های بالا جواب نداد فقط در اندروید پایین جواب می دهد کسی میدونه مشکل از کجاست؟ target رو باید بزارید روی 28 یا از android:requestLegacyExternalStorage="true" برای اندروید های بالا اگه برنامتون فایل منیجر یا اینجور برنامه ها نیست باید برنامتون رو جوری بنویسید دسترسی مستقیم به حافظه اکسترنال نخواد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
ebraeim 8
سلام
کدهای اشتراک گذاری کتابخانه AriaLib در اندروید های بالا target 29 کار نمی کند و با خطا مواجه می شود مثل این کد
Dim share As AriaLib StartActivity(share.SharePic(File.DirRootExternal &"/pic","pic1.jpg","اشتراک گذاری با:"))
چند مورد کد دیگر از کتابخانه های مختلف را امتحان کردم ولی در اندروید های بالا جواب نداد فقط در اندروید پایین جواب می دهد کسی میدونه مشکل از کجاست؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.