amin66r 10 ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۴ سلام دوستان برای اینکه تصاویر رو از یه صفحه html بگیرم از کد زیر استفاده کردیم: WebViewExtras1.executeJavascript(webintrotext2,"B4A.CallSub('process_HTML',true,document.images[" & NumberImage & "].src)") ولی ساب مربوط به process_html آن فقط در اندروید 2.2 اجاره می شه و در اندروید 2.3 به بالا مشکل داره و بدون هیچ پیغامی تصاویر نمایش داده نمیشه. با تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۴ مثل اینکه شما هم مشکلی که من داشتم رو دارید. همین سورسی که دارید روش کار میکنید و همین تکه کد رو داره ، پیوست کنید ببینم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amin66r 10 ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۴ مثل اینکه شما هم مشکلی که من داشتم رو دارید. همین سورسی که دارید روش کار میکنید و همین تکه کد رو داره ، پیوست کنید ببینم. Sub SepartingImages(NumberImage As Long) NumberImage = NumberImage - 1 WebViewExtras1.addJavascriptInterface(webintrotext2,"B4A") Log("1") WebViewExtras1.addWebChromeClient(webintrotext2,"") Log("2") WebViewExtras1.executeJavascript(webintrotext2,"B4A.CallSub('process_HTML',true,document.images[" & NumberImage & "].src)") Log("3") End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۴ عزیز گفتم سورستون رو آپلود کنید لینکش رو بذارید. اگر هم اینجا نمیتونید بذارید پ خ کنید. در غیر اینصورت لینک سورس رو اینجا بذارید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
amin66r 10
سلام دوستان
برای اینکه تصاویر رو از یه صفحه html بگیرم از کد زیر استفاده کردیم:
WebViewExtras1.executeJavascript(webintrotext2,"B4A.CallSub('process_HTML',true,document.images[" & NumberImage & "].src)")
ولی ساب مربوط به process_html آن فقط در اندروید 2.2 اجاره می شه و در اندروید 2.3 به بالا مشکل داره و بدون هیچ پیغامی تصاویر نمایش داده نمیشه.
با تشکر
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.