majid hacker 0 ارسال شده در 15 آبان، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۴۰۰ سلام من ی برنامه نوشتم به صورت سرویس در پس زمینه فعال است برای مواقعی ک تماس انجام میشه یک سری کارها انجام بده الان ی مشکل دارم اونم اینه ک برنامه هر چند دقیقه یک بار یک نوتیف بالای صفحه نشون میده و بسته میشه (اندروید ۱۰ تست شده) چیکار کنم ک نشون نده اون نوتیف؟ ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahan148 28 ارسال شده در 15 آبان، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۴۰۰ در رویداد Service_Create این کد قرار بدید: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Dim n As Notification n.Initialize2(n.IMPORTANCE_LOW) n.Icon = "icon" n.Sound = False n.Vibrate = False n.Light = False n.Insistent = False n.AutoCancel = False n.SetInfo("","","") Service.AutomaticForegroundNotification = n و در رویداد Service_Start کد زیر: Service.StopAutomaticForeground لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
majid hacker 0 ارسال شده در 16 آبان، ۱۴۰۰ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۴۰۰ در ۱۴۰۰/۸/۱۵ در 22:21، shahan148 گفته است: در رویداد Service_Create این کد قرار بدید: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Dim n As Notification n.Initialize2(n.IMPORTANCE_LOW) n.Icon = "icon" n.Sound = False n.Vibrate = False n.Light = False n.Insistent = False n.AutoCancel = False n.SetInfo("","","") Service.AutomaticForegroundNotification = n و در رویداد Service_Start کد زیر: Service.StopAutomaticForeground ممنونم دوست عزیز فقط اگه ی برنامه چندین سرویس داشت باید توی همه ی سرویس ها اینو قرار بدم؟یا فقط یک سرویس کفایت میکنه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahan148 28 ارسال شده در 17 آبان، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۴۰۰ در ۱۴۰۰/۸/۱۶ در 17:11، majid hacker گفته است: ممنونم دوست عزیز فقط اگه ی برنامه چندین سرویس داشت باید توی همه ی سرویس ها اینو قرار بدم؟یا فقط یک سرویس کفایت میکنه؟ توی تمام سرویس ها این کد رو قرار بده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
majid hacker 0
سلام
من ی برنامه نوشتم به صورت سرویس در پس زمینه فعال است برای مواقعی ک تماس انجام میشه یک سری کارها انجام بده
الان ی مشکل دارم اونم اینه ک برنامه هر چند دقیقه یک بار یک نوتیف بالای صفحه نشون میده و بسته میشه (اندروید ۱۰ تست شده)
چیکار کنم ک نشون نده اون نوتیف؟
ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.