A.P 4 ارسال شده در 16 آبان، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۴۰۰ سلام یک عدد ، یک متن و یک تصویر در اکتیویتی Main دارم که میخوام ازطریق ذخیره در متغیر ها در اکتیویتی دیگری ازشون استفاده کنم برای ذخیره و انتقال عدد از Int و برای متن از String استفاده کردم تصویر یک ایمیج ویو رو در چه متغیری میتونم نگه دارم ؟ اگر برای دو مورد قبلی متغیر بهتری هست هم لطفا بگید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 16 آبان، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۴۰۰ سلام و درود. عکس رو به چه صورت لود کردین؟ از طریق لینک یا روی حافظه بوده؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
A.P 4 ارسال شده در 17 آبان، ۱۴۰۰ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۴۰۰ در ۱۴۰۰/۸/۱۶ در 12:03، محمدرضا شاهپیری گفته است: سلام و درود. عکس رو به چه صورت لود کردین؟ از طریق لینک یا روی حافظه بوده؟ ازطریق لینک (که بنا به دلایلی نمیتونم از این لینک در اکتیویتی دومم استفاده کنم) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
montazeranmahdi 101 ارسال شده در 18 آبان، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۴۰۰ در ۱۴۰۰/۸/۱۶ در 21:15، Boxto گفته است: سلام یک عدد ، یک متن و یک تصویر در اکتیویتی Main دارم که میخوام ازطریق ذخیره در متغیر ها در اکتیویتی دیگری ازشون استفاده کنم برای ذخیره و انتقال عدد از Int و برای متن از String استفاده کردم تصویر یک ایمیج ویو رو در چه متغیری میتونم نگه دارم ؟ اگر برای دو مورد قبلی متغیر بهتری هست هم لطفا بگید سلام میتونید از کتابخانه JK_shared perference استفاده کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
A.P 4 ارسال شده در 18 آبان، ۱۴۰۰ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۴۰۰ در ۱۴۰۰/۸/۱۷ در ۲۳:۳۷، YareGomnam گفته است: سلام میتونید از کتابخانه JK_shared perference استفاده کنید سلام ، متشکرم یک سوالی ازتون دارم اما متاسفانه به دلیل محدودیت انجمن نمیتونم برای کسی پیام خصوصی ارسال کنم امکانش هست یک پیام خصوصی برای من ارسال کنید ؟ نمیخوام سوال رو توی تاپیک بپرسم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
A.P 4
سلام
یک عدد ، یک متن و یک تصویر در اکتیویتی Main دارم که میخوام ازطریق ذخیره در متغیر ها در اکتیویتی دیگری ازشون استفاده کنم
برای ذخیره و انتقال عدد از Int و برای متن از String استفاده کردم
تصویر یک ایمیج ویو رو در چه متغیری میتونم نگه دارم ؟
اگر برای دو مورد قبلی متغیر بهتری هست هم لطفا بگید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.