MR.B4A 124 ارسال شده در 18 آبان، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۴۰۰ سلام من توی برنامم میخوام ویوهارو از بالا به پایین و از سمت چپ و راست اسکرول کنم. این کارو میخوام با کدنویسی انجام بدم. نمیخوام لایه ای اضافه کنم ممنون میشم راهنماییم کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
montazeranmahdi 101 ارسال شده در 18 آبان، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۴۰۰ سلام خوبید اگر از ریسایکلر ویو استفاده میکنید باید از متد smooth scroll to position استفاده کنید از اسکرول ویو استفاده میکنید ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MR.B4A 124 ارسال شده در 19 آبان، ۱۴۰۰ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۴۰۰ در ۱۴۰۰/۸/۱۸ در 11:01، YareGomnam گفته است: سلام خوبید اگر از ریسایکلر ویو استفاده میکنید باید از متد smooth scroll to position استفاده کنید از اسکرول ویو استفاده میکنید ؟ سلام ببینید برای من فرقی نداره از چه ابزاری استفاده کنم من فقط میخوام با کدنویسی اسکرول عمودی و افقی داشته باشم. یه چیزی مثل دیجیکالا که آیتم های هر مجموعه رو توی صفحه اصلی میشه اسکرول کرد شما سورسی دارید؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
DexterFstone 396 ارسال شده در 19 آبان، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۴۰۰ در ۱۴۰۰/۸/۱۹ در ۰۱:۰۲، batman۱۲۳ گفته است: سلام ببینید برای من فرقی نداره از چه ابزاری استفاده کنم من فقط میخوام با کدنویسی اسکرول عمودی و افقی داشته باشم. یه چیزی مثل دیجیکالا که آیتم های هر مجموعه رو توی صفحه اصلی میشه اسکرول کرد شما سورسی دارید؟ سلام خیلی راحت با اسکرول ویو اینکارا انجام بدید بدون نیاز به دیزانر و فقط با استفاده از کد Dim sv As ScrollView or HorizontalScrollView sv.Initialize(...) sv.Panel.AddView(...) توی خط سوم ویوهای مورد نظرتونا میتونین قرار بدید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
MR.B4A 124
سلام
من توی برنامم میخوام ویوهارو از بالا به پایین و از سمت چپ و راست اسکرول کنم.
این کارو میخوام با کدنویسی انجام بدم.
نمیخوام لایه ای اضافه کنم
ممنون میشم راهنماییم کنید.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.