KINGmahan 2 ارسال شده در 4 آذر، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۴۰۰ سلام... من نمیدونم چرا رویدادهای up click و down click برای من وجود نداره ولی نسخه های قدیمی تر بیسیک که داشتم این مورد رو پشتیبانی میکرد. واسه شما هم اینطوریه یا بیسیک من به روز نیست؟ واسه من فقط click و long click داره لطفا راه حل بدید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
DexterFstone 396 ارسال شده در 5 آذر، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۴۰۰ در ۱۴۰۰/۹/۴ در 12:02، KINGmahan گفته است: سلام... من نمیدونم چرا رویدادهای up click و down click برای من وجود نداره ولی نسخه های قدیمی تر بیسیک که داشتم این مورد رو پشتیبانی میکرد. واسه شما هم اینطوریه یا بیسیک من به روز نیست؟ واسه من فقط click و long click داره لطفا راه حل بدید. سلام رویدادها وجود دارن فقط توی لیست نمایش داده نمیشه، حالا چرا اینطوریه نمیدونم خودتون تست کنید من که جواب گرفتم Sub Globals Dim b As Button End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) b.Initialize("b") Activity.AddView(b,10%x,10%y,20%x,5%y) End Sub Sub b_Down Log("b_Down") End Sub Sub b_UP Log("b_UP") End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
KINGmahan 2
سلام...
من نمیدونم چرا رویدادهای up click و down click برای من وجود نداره ولی نسخه های قدیمی تر بیسیک که داشتم این مورد رو پشتیبانی میکرد. واسه شما هم اینطوریه یا بیسیک من به روز نیست؟ واسه من فقط click و long click داره لطفا راه حل بدید.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.