رفتن به مطلب
  • 0

وصل نشدن sdk manager به اینترنت برای دانلود

asajadi84

سوال

سلام دوستان. من حدود یکی دو ماه هست که با این مشکل مواجه هستم. در ویندوز 10 و 11 بعد از نصب اندروید استودیو sdk manager هیچ لیستی لود نمیکنه که بشه از داخل اون چک باکس گزینه‌ها رو انتخاب و دانلود کرد. تمام راه‌هایی که به ذهنم رسیده رو امتحان کردم از آنتی فیلترهای مختلف تا http پ * ر * و * ک *س * ی fodev و حتی تغییر dns با شکن. اما کوچیکترین تاثیری نداره. تو ورژنهای قبلی با شکن کارم راه می‌افتاد ولی تازگیا عمل نمیکنه. جالبه با همین اینترنت داخل اوبونتو لیست دانلود لود میشه و میتونم انتخاب کنم. کسی با این مشکل مواجه شده؟ ممنون

android-studio-error.png

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

ارسال‌های توصیه شده

در ۱۴۰۰/۹/۱۱ در ۱۱:۰۳، asajadi۸۴ گفته است:

سلام دوستان. من حدود یکی دو ماه هست که با این مشکل مواجه هستم. در ویندوز 10 و 11 بعد از نصب اندروید استودیو sdk manager هیچ لیستی لود نمیکنه که بشه از داخل اون چک باکس گزینه‌ها رو انتخاب و دانلود کرد. تمام راه‌هایی که به ذهنم رسیده رو امتحان کردم از آنتی فیلترهای مختلف تا http پ * ر * و * ک *س * ی fodev و حتی تغییر dns با شکن. اما کوچیکترین تاثیری نداره. تو ورژنهای قبلی با شکن کارم راه می‌افتاد ولی تازگیا عمل نمیکنه. جالبه با همین اینترنت داخل اوبونتو لیست دانلود لود میشه و میتونم انتخاب کنم. کسی با این مشکل مواجه شده؟ ممنون

درود . برا منم دقیقا همین اتفاق افتاده بود کلی هیتلر شکن رایگان غیر رایگان تست کردم بازم کار نمیکرد تا بالاخره از یکی از اشنایان کمک گرفتم ، گفتن که بعضی از وقتا ممکنه گوگل شما رو تشخیص بده داری با قند شکن تحریم هارو دور میزنی برا همین ایپی اصلی شما رو کامل بلاک میکنه . اگر شما از اینترنت های همراه،  مثل همراه اول یا ایرانسل استفاده میکنید با یکبار خاموش روش کردن هربار یک ایپی متفاوت بهتون اختصاص پیدا میکنه و مشکلتون رفع میشه اما بعضی از اینترنت های خانگی مثل مبین نت(بقیه رو در جریان نیستم)  شما یک ایپی ثابت داری که اگر بلاک بشه شما دیگه کاری نمیتونید انجام بدید. تنها راهش اینه که درخواست تغییر ایپی بدید تا یک ایپی جدید بهتون تعلق بگیره.

برا من با اینکار درست شد، البته این تجربه من بود ممکنه که از بلاک شدن ایپی تون نباشه اصلا.

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

• کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

• هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
  • اضافه کردن...