m.h_1998 2 ارسال شده در 15 آذر، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۴۰۰ باسلام دوستان من یه برنامه مینویسم برای لود کردن پنل هام از لیمیت لود استفاده کردم ولی وقتی که لود میکنم اخرین پنل حذف میشه ولی جاش خال میمونه کسی میدونه مشکلش کجاست ؟ parser.Initialize(job.GetString) map1=parser.NextObject bas=map1.Get("data") ScrollView1.Panel.Color = Colors.Transparent For i=0 To bas.Size-1 Dim p1 As Panel p1.Initialize("") p1.LoadLayout("storelistlayout") map1=bas.Get(i) ScrollView1.Panel.AddView(p1,1%x,PanelHeight,99%x,18%y) lblsotoretitle.text=map1.Get("name") lblprecent.Text=" تخفیف: "& " % "& map1.Get("Percent") lblcatshow.Text=map1.Get("cat") lblprecent.Typeface=myfont lblsotoretitle.Typeface=myfont Panel1.Tag = map1.Get("id") addtofav.Tag=map1.Get("id") p1.Height=18%y PanelHeight=PanelHeight+17%y ScrollView1.Panel.Height=PanelHeight+1%y Next from=from+10 to2=to2+10 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 16 آذر، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۴۰۰ سلام و درود. مولتی پنل اصلا بهینه نیست و هرکاریش بکنید باز یه جاییش ایراد داره. مهمتر از همش هم مصرف رم بالا هست چون همه آیتمها همزمان لود میشه. به جاش از ریسایکلر ویو استفاده کنید که کاملا بهینه هست. در این مورد تو انجمن هم زیاد بحث شده. سرچ کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
m.h_1998 2
باسلام دوستان من یه برنامه مینویسم برای لود کردن پنل هام از لیمیت لود استفاده کردم ولی وقتی که لود میکنم اخرین پنل حذف میشه ولی جاش خال میمونه کسی میدونه مشکلش کجاست ؟
parser.Initialize(job.GetString)
map1=parser.NextObject
bas=map1.Get("data")
ScrollView1.Panel.Color = Colors.Transparent
For i=0 To bas.Size-1
Dim p1 As Panel
p1.Initialize("")
p1.LoadLayout("storelistlayout")
map1=bas.Get(i)
ScrollView1.Panel.AddView(p1,1%x,PanelHeight,99%x,18%y)
lblsotoretitle.text=map1.Get("name")
lblprecent.Text=" تخفیف: "& " % "& map1.Get("Percent")
lblcatshow.Text=map1.Get("cat")
lblprecent.Typeface=myfont
lblsotoretitle.Typeface=myfont
Panel1.Tag = map1.Get("id")
addtofav.Tag=map1.Get("id")
p1.Height=18%y
PanelHeight=PanelHeight+17%y
ScrollView1.Panel.Height=PanelHeight+1%y
Next
from=from+10
to2=to2+10
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.