fun_code 222 ارسال شده در 22 اسفند، 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، 2021 سلام در ابتدا عذرخواهی میکنم از اینکه انقدر سوال میپرسم. اما باور کنید برای کاتلین زیاد راهنما وجود نداره و وقتی با سرچ به نتیجه نمیرسم تاپیک میزنم. مثلا الان میخوام دیتایی که دارم رو بر اساس حروف الفبای فارسی مرتب کنم و بعد نمایش بدم. اما چند موردی که سرچ کرده بودم رو تست کردم و نتیجه نداد و گاهی میاد دیتایی که با "پ" شروع میشن رو آخر لیست قرار میده. آیا تجربه ای در این زمینه دارید ؟ با سپاس لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,631 ارسال شده در 22 اسفند، 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، 2021 سلام و درود. سوال پرسیدن مگه موردی داره عزیز؟ انجمن برای سوال و رفع اشکال هست... برای مورد شما باید از collection استفاده کنید.دقت کنید s1 و s2 رو با مدل خودتون و فیلدی که میخواین بر اساس اون سورت بشه جایگزین کنید yourlist.sortedWith {s1,s2 -> Collator.getInstance(Locale("fa", "IR")).compare(s1, s2) } لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
fun_code 222 ارسال شده در 22 اسفند، 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، 2021 در ۱۴۰۰/۱۰/۱ در ۱۶:۰۳، محمدرضا شاهپیری گفته است: سلام و درود. سوال پرسیدن مگه موردی داره عزیز؟ انجمن برای سوال و رفع اشکال هست... برای مورد شما باید از collection استفاده کنید.دقت کنید s1 و s2 رو با مدل خودتون و فیلدی که میخواین بر اساس اون سورت بشه جایگزین کنید yourlist.sortedWith {s1,s2 -> Collator.getInstance(Locale("fa", "IR")).compare(s1, s2) } سلام استاد در ابتدا تشکر میکنم بابت راهنماییتون استاد سورس به شکل زیر نوشته شده... دیتا از سمت دیتابیس میاد و از سمت sqllite اندروید هست. تصویر کد مربوطه: خطا میده که این لیستی که داره میاد لیستی از رشته نیست و لیستی از ساب سکشن هست در حالیکه از نوع رشته است ! تصویر خطا : لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
fun_code 222 ارسال شده در 22 اسفند، 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، 2021 >> البته لیست از نوع subsection حاوی ID و name هست. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,631 ارسال شده در 22 اسفند، 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، 2021 در ۱۴۰۰/۱۰/۱ در ۱۶:۰۳، محمدرضا شاهپیری گفته است: دقت کنید s1 و s2 رو با مدل خودتون و فیلدی که میخواین بر اساس اون سورت بشه جایگزین کنید عزیز من عرض کردم خدمتتون که. شما باید کد رو بر اساس مدلی که توی لیستتون هست و فیلدی که میهخواین سورت کنید. فرض کنیم مدلتون به شکل زیره. و میخواین بر اساس name سورت کنید class SubSection{ var name:String="" var family:String="" } حالا کد باید به شکل زیر تغییر کنه yourlist.sortedWith {s1,s2 -> Collator.getInstance(Locale("fa", "IR")).compare(s1.name, s2.name) } لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
fun_code 222 ارسال شده در 22 اسفند، 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، 2021 در ۱۴۰۰/۱۰/۱ در ۱۶:۵۰، محمدرضا شاهپیری گفته است: عزیز من عرض کردم خدمتتون که. شما باید کد رو بر اساس مدلی که توی لیستتون هست و فیلدی که میهخواین سورت کنید. فرض کنیم مدلتون به شکل زیره. و میخواین بر اساس name سورت کنید class SubSection{ var name:String="" var family:String="" } حالا کد باید به شکل زیر تغییر کنه yourlist.sortedWith {s1,s2 -> Collator.getInstance(Locale("fa", "IR")).compare(s1.name, s2.name) } عذرمیخوام استاد. الان همین کارو انجام دادم و دیگه ارور نداد. اما بازم مثلا یک کلمه که با "پ" شروع میشه پایین لیسته ! خیلی عجیبه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
fun_code 222 ارسال شده در 22 اسفند، 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، 2021 الان که بیشتر دقت کردم ، حتی ترتیبش عجیب تر هم شده مثلا حتی کلماتی که با "ب" هم شروع میشن اومدن پایین لیست ! "م" اومده بالای لیست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,631 ارسال شده در 22 اسفند، 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، 2021 در ۱۴۰۰/۱۰/۱ در 17:26، fun_code گفته است: الان که بیشتر دقت کردم ، حتی ترتیبش عجیب تر هم شده مثلا حتی کلماتی که با "ب" هم شروع میشن اومدن پایین لیست ! "م" اومده بالای لیست عزیز دقت داشته باشید که دستورsortedWith تغییری توی لیست اصلی ایجاد نمیکنه و یه لیست جدید سورت شده بر میگردونه و باید از همین استفاده کنید. اگه میخواین خود لیست هم آپدیت بشه از دستور sortWith استفاده کنید موردی نداره و تست شده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
fun_code 222 ارسال شده در 24 اسفند، 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، 2021 در ۱۴۰۰/۱۰/۱ در ۲۲:۴۸، محمدرضا شاهپیری گفته است: عزیز دقت داشته باشید که دستورsortedWith تغییری توی لیست اصلی ایجاد نمیکنه و یه لیست جدید سورت شده بر میگردونه و باید از همین استفاده کنید. اگه میخواین خود لیست هم آپدیت بشه از دستور sortWith استفاده کنید موردی نداره و تست شده سلام ممنون استاد فکر میکردم روی لیست تغییر ایجاد میکنه ، دستور sortWith هم وجود نداشت. یه متغیر از نوع لیست با همون مدل تعریف کردم و خروجی رو در اون ریختم و درست شد. مجددا از راهنمایی شما استاد گرانقدر تشکر میکنم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
fun_code 222
سلام
در ابتدا عذرخواهی میکنم از اینکه انقدر سوال میپرسم.
اما باور کنید برای کاتلین زیاد راهنما وجود نداره و وقتی با سرچ به نتیجه نمیرسم تاپیک میزنم.
مثلا الان میخوام دیتایی که دارم رو بر اساس حروف الفبای فارسی مرتب کنم و بعد نمایش بدم.
اما چند موردی که سرچ کرده بودم رو تست کردم و نتیجه نداد و گاهی میاد دیتایی که با "پ" شروع میشن رو آخر لیست قرار میده.
آیا تجربه ای در این زمینه دارید ؟
با سپاس
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
8 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.