fun_code 216 ارسال شده در 1 دی، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۴۰۰ سلام در ابتدا عذرخواهی میکنم از اینکه انقدر سوال میپرسم. اما باور کنید برای کاتلین زیاد راهنما وجود نداره و وقتی با سرچ به نتیجه نمیرسم تاپیک میزنم. مثلا الان میخوام دیتایی که دارم رو بر اساس حروف الفبای فارسی مرتب کنم و بعد نمایش بدم. اما چند موردی که سرچ کرده بودم رو تست کردم و نتیجه نداد و گاهی میاد دیتایی که با "پ" شروع میشن رو آخر لیست قرار میده. آیا تجربه ای در این زمینه دارید ؟ با سپاس لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,581 ارسال شده در 1 دی، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۴۰۰ سلام و درود. سوال پرسیدن مگه موردی داره عزیز؟ انجمن برای سوال و رفع اشکال هست... برای مورد شما باید از collection استفاده کنید.دقت کنید s1 و s2 رو با مدل خودتون و فیلدی که میخواین بر اساس اون سورت بشه جایگزین کنید yourlist.sortedWith {s1,s2 -> Collator.getInstance(Locale("fa", "IR")).compare(s1, s2) } لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
fun_code 216 ارسال شده در 1 دی، ۱۴۰۰ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۴۰۰ در ۱۴۰۰/۱۰/۱ در ۱۶:۰۳، محمدرضا شاهپیری گفته است: سلام و درود. سوال پرسیدن مگه موردی داره عزیز؟ انجمن برای سوال و رفع اشکال هست... برای مورد شما باید از collection استفاده کنید.دقت کنید s1 و s2 رو با مدل خودتون و فیلدی که میخواین بر اساس اون سورت بشه جایگزین کنید yourlist.sortedWith {s1,s2 -> Collator.getInstance(Locale("fa", "IR")).compare(s1, s2) } سلام استاد در ابتدا تشکر میکنم بابت راهنماییتون استاد سورس به شکل زیر نوشته شده... دیتا از سمت دیتابیس میاد و از سمت sqllite اندروید هست. تصویر کد مربوطه: خطا میده که این لیستی که داره میاد لیستی از رشته نیست و لیستی از ساب سکشن هست در حالیکه از نوع رشته است ! تصویر خطا : لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
fun_code 216 ارسال شده در 1 دی، ۱۴۰۰ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۴۰۰ >> البته لیست از نوع subsection حاوی ID و name هست. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,581 ارسال شده در 1 دی، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۴۰۰ در ۱۴۰۰/۱۰/۱ در ۱۶:۰۳، محمدرضا شاهپیری گفته است: دقت کنید s1 و s2 رو با مدل خودتون و فیلدی که میخواین بر اساس اون سورت بشه جایگزین کنید عزیز من عرض کردم خدمتتون که. شما باید کد رو بر اساس مدلی که توی لیستتون هست و فیلدی که میهخواین سورت کنید. فرض کنیم مدلتون به شکل زیره. و میخواین بر اساس name سورت کنید class SubSection{ var name:String="" var family:String="" } حالا کد باید به شکل زیر تغییر کنه yourlist.sortedWith {s1,s2 -> Collator.getInstance(Locale("fa", "IR")).compare(s1.name, s2.name) } لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
fun_code 216 ارسال شده در 1 دی، ۱۴۰۰ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۴۰۰ در ۱۴۰۰/۱۰/۱ در ۱۶:۵۰، محمدرضا شاهپیری گفته است: عزیز من عرض کردم خدمتتون که. شما باید کد رو بر اساس مدلی که توی لیستتون هست و فیلدی که میهخواین سورت کنید. فرض کنیم مدلتون به شکل زیره. و میخواین بر اساس name سورت کنید class SubSection{ var name:String="" var family:String="" } حالا کد باید به شکل زیر تغییر کنه yourlist.sortedWith {s1,s2 -> Collator.getInstance(Locale("fa", "IR")).compare(s1.name, s2.name) } عذرمیخوام استاد. الان همین کارو انجام دادم و دیگه ارور نداد. اما بازم مثلا یک کلمه که با "پ" شروع میشه پایین لیسته ! خیلی عجیبه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
fun_code 216 ارسال شده در 1 دی، ۱۴۰۰ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۴۰۰ الان که بیشتر دقت کردم ، حتی ترتیبش عجیب تر هم شده مثلا حتی کلماتی که با "ب" هم شروع میشن اومدن پایین لیست ! "م" اومده بالای لیست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,581 ارسال شده در 1 دی، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۴۰۰ در ۱۴۰۰/۱۰/۱ در 17:26، fun_code گفته است: الان که بیشتر دقت کردم ، حتی ترتیبش عجیب تر هم شده مثلا حتی کلماتی که با "ب" هم شروع میشن اومدن پایین لیست ! "م" اومده بالای لیست عزیز دقت داشته باشید که دستورsortedWith تغییری توی لیست اصلی ایجاد نمیکنه و یه لیست جدید سورت شده بر میگردونه و باید از همین استفاده کنید. اگه میخواین خود لیست هم آپدیت بشه از دستور sortWith استفاده کنید موردی نداره و تست شده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
fun_code 216 ارسال شده در 3 دی، ۱۴۰۰ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۴۰۰ در ۱۴۰۰/۱۰/۱ در ۲۲:۴۸، محمدرضا شاهپیری گفته است: عزیز دقت داشته باشید که دستورsortedWith تغییری توی لیست اصلی ایجاد نمیکنه و یه لیست جدید سورت شده بر میگردونه و باید از همین استفاده کنید. اگه میخواین خود لیست هم آپدیت بشه از دستور sortWith استفاده کنید موردی نداره و تست شده سلام ممنون استاد فکر میکردم روی لیست تغییر ایجاد میکنه ، دستور sortWith هم وجود نداشت. یه متغیر از نوع لیست با همون مدل تعریف کردم و خروجی رو در اون ریختم و درست شد. مجددا از راهنمایی شما استاد گرانقدر تشکر میکنم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
fun_code 216
سلام
در ابتدا عذرخواهی میکنم از اینکه انقدر سوال میپرسم.
اما باور کنید برای کاتلین زیاد راهنما وجود نداره و وقتی با سرچ به نتیجه نمیرسم تاپیک میزنم.
مثلا الان میخوام دیتایی که دارم رو بر اساس حروف الفبای فارسی مرتب کنم و بعد نمایش بدم.
اما چند موردی که سرچ کرده بودم رو تست کردم و نتیجه نداد و گاهی میاد دیتایی که با "پ" شروع میشن رو آخر لیست قرار میده.
آیا تجربه ای در این زمینه دارید ؟
با سپاس
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
8 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.