Private j As HttpJob
j.Initialize("j",Me)
j.Download(s)
Wait For (j) JobDone(j As HttpJob)
If j.Success Then
Dim b As Bitmap = j.GetBitmap
CallSub2(Me,"IconDone",B)
End If
j.Release
ئر واقع 2 تا ساب مجزا دارم یکی میخوام برام لیست ایجاد کنه از طرفی باید منتظر ساب دوم باشه که عکس براش دانلود کنه خب مشکل من اینجاس توی ساب دوم که Wait for صدا زده شده بعد از اجرای بخش دانلود توی ساب منتظر نمیمونه و شروع به پیمایش ساب میکنه و خب من دچار ارور میشم
میدونم درست منظورما بیان نکردم ولی شما راه حلی دارین وقتی که منتظر یک عکسین در عین حال ساب بعدی قرار اون عکسا قرار بده توی لیست ویو؟ حتی ساب بعدی که قرار عکس توی لیست قرار بده را توی If j.Success Then قرار دادن و فقط ارور گرفتم😀
سوال
DexterFstone 396
سلام من قطعه کد زیر توی ی ساب دارم
Private j As HttpJob j.Initialize("j",Me) j.Download(s) Wait For (j) JobDone(j As HttpJob) If j.Success Then Dim b As Bitmap = j.GetBitmap CallSub2(Me,"IconDone",B) End If j.Release
ولی خب وقتی بخوام مقدار بیتمپ return کنم ساب دچار مشکل میشه
ئر واقع 2 تا ساب مجزا دارم یکی میخوام برام لیست ایجاد کنه از طرفی باید منتظر ساب دوم باشه که عکس براش دانلود کنه خب مشکل من اینجاس توی ساب دوم که Wait for صدا زده شده بعد از اجرای بخش دانلود توی ساب منتظر نمیمونه و شروع به پیمایش ساب میکنه و خب من دچار ارور میشم
میدونم درست منظورما بیان نکردم ولی شما راه حلی دارین وقتی که منتظر یک عکسین در عین حال ساب بعدی قرار اون عکسا قرار بده توی لیست ویو؟ حتی ساب بعدی که قرار عکس توی لیست قرار بده را توی If j.Success Then قرار دادن و فقط ارور گرفتم😀
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
8 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.