Majid.2019 4 ارسال شده در 18 دی، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۴۰۰ درود من میخوام یه تاریخ شمسی بدم و اون کامل بهم بده مثالا من تاریخ دلخواه 1400/10/18 اون بهم بده شنبه 18 دی 1400 همچین چیزی وجود داره ممنون میشم کمکم کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
DexterFstone 396 ارسال شده در 18 دی، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۴۰۰ در ۱۴۰۰/۱۰/۱۸ در ۰۰:۰۴، Majid.۲۰۱۹ گفته است: درود من میخوام یه تاریخ شمسی بدم و اون کامل بهم بده مثالا من تاریخ دلخواه 1400/10/18 اون بهم بده شنبه 18 دی 1400 همچین چیزی وجود داره ممنون میشم کمکم کنید سلام و درود راه های مختلفی وجود داره برای روزش نظری ندرام ولی برای بقیه قسمت هاش از Regex استفاده کنید اطلاعات بیشتر 👇👇 👇👇 👇👇 https://www.b4x.com/android/forum/threads/b4x-regular-expressions-regex-tutorial.7123/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Majid.2019 4 ارسال شده در 18 دی، ۱۴۰۰ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۴۰۰ مشکل اصلی همین روزا میخوام دربیارم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Majid.2019 4
درود
من میخوام یه تاریخ شمسی بدم و اون کامل بهم بده
مثالا من تاریخ دلخواه 1400/10/18 اون بهم بده شنبه 18 دی 1400
همچین چیزی وجود داره
ممنون میشم کمکم کنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.